WIX-suodattimet uutuutena Kahan valikoimaan

Hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset WIX-suodattimet täydentävät nyt Kahan varaosavalikoimaa!

Uudet WIX-suodattimet täydentävät Kahan jo entuudestaan kattavaa suodatinvalikoimaa. Olemme avanneet järjestelmäämme yli 2000 uutta WIX-nimikettä, joista Kahalla varastoitavia tuotteita on yli 700. Kahan valikoimassa on suodattimia sekä henkilö- että pakettiautoihin.

Ajoneuvoon sopivat Wix-suodattimet löytyvät Autoluettelosta rekisterinumerohaun avulla.

WIX Filters – Innovatiivisia suodattimia jo 80 vuotta

Vuonna 1939 WIX Filtration oli maailman ensimmäisiä yrityksiä, joka ymmärsi, että moottorin elinikä jää lyhyeksi ilman puhdasta öljyä. Niinpä yritys aloitti öljynsuodattimien valmistuksen.

WIX on koko historiansa aikana panostanut tuotekehitykseen ja innovaatioon – osoituksena tästä on WIXin kehittämä kierrettävä öljynsuodatin, jonka se patentoi jo vuonna 1954. Sittemmin tästä teknologiasta on tullut standardi ympäri maailmaa.

Nykyään WIX Filters on osa MANN+HUMMEL -konsernia, joten kaikki WIX-tuotteet testataan ja tutkitaan tarkoin MANN+HUMMELin laboratorioissa korkean laadun varmistamiseksi. WIX Filters ja MANN+HUMMEL yhdessä muodostavat maailman suurimman suodatinteknologiaan erikoistuneen yrityksen, jonka tuotteita myydään 80 maassa, viidellä eri mantereella. Vuosittain suodattimia myydään yhteensä yli 210 miljoonaa kappaletta.

WIX-tuotevalikoima kattaa öljynsuodattimet, ilmansuodattimet, polttoainesuodattimet sekä raitisilmasuodattimet.

 

Tutustu WIX Filtersin englanninkielisiin kotisivuihin.

Jaa tämä artikkeli: