WhisperPower tarjoaa virtaa vesille ja satamaan

Hollantilainen WhisperPower valmistaa korkealaatuisia energiajärjestelmiä, jotka takaavat riittävän virransaannin veneille, niin vesillä kuin satamassakin. Kahan laajasta valikoimasta löydät sopivan ja luotettavan energiaratkaisun kaikenkokoisille veneille.

Tarvitsetko veneellesi energiaratkaisun, joka on sekä tehokas että pienikokoinen? Niin moni muukin. Harvalla suomalaisella on venettä, missä ylimääräistä tilaa olisi mielin määrin, joten käytettävissä oleva tila halutaan mieluummin varata oleskelulle kuin tekniikalle.

WhisperPower-energiajärjestelmät ovat tehokkaita, kooltaan kompakteja ja helppokäyttöisiä, joten ne soveltuvat erinomaisesti pienempiinkin veneisiin. Pienikokoinen järjestelmä ei häiritse silmää ja mahdollistaa tilan hyödyntämisen muihin tarkoituksiin.

WhisperPower Piccolo – Pieni ja hiljainen
Whisper Power Piccolo

Tehokkuuteensa nähden hämmästyttävän pienikokoisessa Piccolo-generaattorissa on hyödynnetty modernia kestomagneettitekniikkaa, joten laitteen piikkikuorman sietokyky on erinomainen. Pieni ja tehokas Piccolo koostuu erittäin hiljaisesta yksisylinterisestä 300 cm³ dieselmoottorista, käämittömästä roottorista ja ulkoistetusta interventteriyksiköstä, joka voidaan asentaa vapaasti minne tahansa.

Piccolo -generaattori erittäin hiljainen sekä markkinoiden pienin ja kevyin, mikä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet laitteen sijoittamiselle. Näppäränkokoisen generaattorin mitat ovat vain 520 mm (korkeus) x 450 mm (leveys) x 461 mm (syvyys).

Piccolo voidaan yhdistää myös muihin interventtereihin. Erilaisilla generaattoreiden ja -interventtereiden yhdistelmillä saadaan räätälöityä toimiva, yksilöllinen ratkaisu erilaisiin käyttökohteisiin ja -tarkoituksiin.

Hallitse järjestelmiä kätevästi Touch Display -käyttölaitteella

WhisperPower-sähköjärjestelmiä on helppo ohjata Touch Display -käyttölaitteen avulla. Selkeän ja helppokäyttöisen kosketusnäytön kautta voidaan hallinnoida niin interventtereitä, latureita kuin akkujakin.
Touch Display on varsinainen veneen järjestelmien yleisohjain, sillä siihen on mahdollista liittää myös Webaston ilmastointi- ja lämmityslaitteiden sekä sähkökäyttöisten kattojen komennot. Touch Display -käyttölaitetta on saatavilla 5” tai 7” näytöllä varustettuna.

WhisperPower-tuotteet Autoluettelossa.

Etsi venetuotteiden jälleenmyyjiä.

Jaa tämä artikkeli: