WhisperPower OctoPower on vähäpäästöinen virtaratkaisu merelle ja maalle

Sähköntuottoon erikoistunut WhisperPower on tuonut markkinoille innovatiivisen OctoPower-järjestelmän, joka toimii todellisena all-in-one-virtaratkaisuna niin veneisiin kuin muihinkin kohteisiin, joissa sähköverkkoa ei ole saatavilla.

Hollantilaisen WhisperPowerin missio on ollut selvä yrityksen perustamisesta lähtien: kehittää tuotteita ja ratkaisuja, jotka tukevat tietä kohti puhtaampaa maailmaa. Tämä on ollut taustalla myös OctoPower-järjestelmän kehityksessä.

OctoPower on vähäpäästöinen all-in-one-ratkaisu

OctoPower-virtajärjestelmät ovat todellisia all-in-one-ratkaisuja, joiden toiminta perustuu litiumpohjaiselle virtapankille. Järjestelmä on erittäin monipuolinen, sillä sen akkua voidaan ladata niin maasähköliitännöistä, aurinko- tai tuulienergiasta, ajoneuvojen latureista kuin DC- tai AC WhisperPower-generaattoreistakin. Näin ollen virransaanti ei ole riippuvainen pelkästään verkkovirrasta tapahtuvasta latauksesta, mikä tarjoaa lisää joustavuutta esimerkiksi veneilyyn.

OctoPower-järjestelmät ovat helposti asennettavia ja niitä on saatavilla laajalle tehoalueelle: 3–50 kVA. Kahan valikoima on keskittynyt veneisiin sopivaan, pienehköön käyttöön, ja valmiiden, generaattorin korvaavien järjestelmien teho on 3 kVA. OctoPower-akkumoduulit myydään erikseen.

Whisper OctoPower 3 – Pienemmät päästöt ja lisää joustavuutta

WhisperPowerin OctoPower 3 -järjestelmä on erityisesti veneiden tarpeisiin suunniteltu järjestelmä, joka koostuu yhdestä elektroniikkamoduulista sekä yhdestä tai kahdesta litiumakkumoduulista. Laitteeseen on integroitu aurinkopaneelit, jotka tarjoavat akuille peruslatausta. Mikäli aurinkopaneeleista saatava virta ei riitä, käynnistyy erittäin hiljainen dieselgeneraattori (saatavilla lisävarusteena), joka lataa akut lähes äänettömästi ja nopeasti. WhisperPowerin generaattorit toimivat kaikentyyppisillä dieselpolttoaineilla, mukaan lukien vähäpäästöinen HVO-diesel.

OctoPower 3 toimitetaan helppona ”plug and play” -asennuspakettina, jossa on liitännät AC-virtalähdetuloon, aurinkopaneelien tuloon sekä liitäntä perämoottoreihin tai sisäiseen käynnistysakkuun. Kaikki järjestelmän komponentit on esiasennettu WhisperPowerin tehtaalla.

Miksi valita WhisperPower OctoPower?

WhisperPower OctoPower 3 -laitteisto
OctoPower on vähä- tai jopa nollapäästöinen ratkaisu sähköntuottoon.
  • Vähä- tai jopa nollapäästöinen järjestelmä
  • Akkua mahdollista ladata niin aurinko- ja tuulienergialla, verkkovirralla, käynnistysakusta kuin WhisperPower-generaattoreillakin
  • Vähentää hiilidioksidipäästöjä jopa 80 %
  • Energiaa ei mene hukkaan, mistä seuraa kustannussäästöjä
  • Ei käytä dieselgeneraattoria, ellei ole pakko
  • Mahdollisuus seurata järjestelmän toimintaa etänä sovelluksen kautta

Kahan tuotevalikoima löytyy Autoluettelosta:

> Veneet > Sähkön tuotanto – WhisperPower > Generaattorit > OctoPower

 

Veneilijä, tutustu myös Blazecut-palonsammutusjärjestelmiin!

Kahan venevarusteiden jälleenmyyjät löydät täältä.

Jaa tämä artikkeli: