OE-laatuiset Vitesco Technologies NOx-anturit uutuutena valikoimassa

Kaha on laajentanut NOx-antureiden valikoimaansa Vitesco Technologiesin korkealaatuisilla tuotteilla. Vitesco Technologies on Continentalin Powertrain-divisioonan irtaantumisesta vuonna 2021 syntynyt yritys, joka kehittää ajoneuvoteollisuudelle niin polttomoottorien, kuin sähköisenkin voimansiirron järjestelmiä ja komponentteja.

Vitesco Technologiesin toiminnan keskiössä on ollut tarjota laajasti erilaisia korkean teknologian ratkaisuja ajoneuvovalmistajien tarpeisiin. Sähköautojen valmistajat käyttävät Vitescon tuotteita sähköisen voimansiirron osien lisäksi sähköisessä ohjauksessa, antureissa ja toimilaitteissa. Polttomoottori- ja hybridiautoihin yritys puolestaan valmistaa, edellä mainittujen lisäksi, esimerkiksi polttoaineen syötön, seoksen muodostuksen, sekä pakokaasujen jälkikäsittelyyn liittyviä osia.

Continentalista irtautumisen jälkeen Vitesco Technologies on ryhtynyt tuomaan kehittämäänsä huipputeknologiaa myös jälkimarkkinoille. Kahan valikoima koostuu nyt alkuvaiheessa 67 OE-laatuisesta NOx-anturista, joista varastoimme Vantaalla yli 50 eri nimikettä.

Vitesco Technologies NOx-anturit ovat aina uusia ja OE-laatuisia

Paras myyntiargumentti Vitesco Technologiesin NOx-antureille on helppo muistaa: kaikki anturit ovat OE-tuotteita, jotka on valmistettu samoilla tuotantolinjoilla kuin alkuperäisosatkin. Continental-historiansa vuoksi NOx-anturi korvaa täydellisesti autosta mahdollisesti löytyvän, autonvalmistajan tuotantolinjalla aikoinaan asennetun, ”Made by Continental” -alkuperäisosan. Ainoa ero OE-osan ja jälkimarkkinaosan välillä on autonvalmistajaan liittyvien merkintöjen puuttuminen osasta. Huomaathan, että jälkimarkkinoilla edustamamme Vitesco Technologies NOx-anturit ovat aina uusia – eivät tehdaskunnostettuja!

Koska Vitesco Technologies on alkuperäisvalmistaja, toimittajan NOx-anturit sisältävät aina viimeisimmät ohjelmistoversiot ja ovat toiminnaltaan 100 % viimeisimpiä OE-osia vastaavia. Asennus ja osan valinta tapahtuu kuten OE-osallakin. Muistathan aina ottaa huomioon autovalmistajan ohjeet, mahdollisesti tarvittavat ohjelmistopäivitykset, sopeutukset ja koodaukset, kun vaihdat NOx-anturia!

Kahan tuotevalikoima

Kahalla varastoitavista 50 uudesta NOx-anturinimikkeestä valtaosa on jo varastossamme, ja loput saapuvat loppuvuoden aikana. Kahan NOx-antureiden valikoima on jo nyt kattava niin kevyen kuin raskaan kalustonkin tarpeisiin – sopivat tuotteet löytyvät suosituille merkeille kuten BMW, MB, Opel/PSA/Stellantis, MB trucks, Volvo Trucks, MAN, DAF, Iveco ja Scania. Etsi oikea varaosa Autoluettelosta OE-numerolla.

Tulemme kasvattamaan Vitesco Technologiesin NOx-anturien valikoimaa tasaisesti, kun toimittaja saa vapautettua uusia tuotteita jälkimarkkinoille. Tulevaisuudessa on myös odotettavissa, että valmistajan tuotteita saadaan myös muihin autoelektroniikan varaosien tuoteryhmiin – seuraa siis uutisointiamme sekä varaosavalikoimamme kehittymistä Autoluettelossa!

Vitesco Technologies pähkinänkuoressa

  • Saksalainen Tier 1 -järjestelmätoimittaja
  • Entinen Continentalin Powertrain-divisioona
  • Kehittää ja valmistaa teknologiaa sähköautoihin sekä polttomoottoreiden puhtaampaan toimintaan liittyen
  • Noin 38 000 työntekijää, liikevaihto 9,1 mrd. € (2022)
  • Kaikki jälkimarkkinoille tarjottavat tuotteet ovat OE-varaosia

Lue lisää NOx-anturin toiminnasta.

Jaa tämä artikkeli: