Kahan uusi, selkeämpi rengaspaineanturivalikoima

Olemme nyt uudistaneet rengaspaineantureiden tuotelinjamme! Aikaisemmin useasta eri tuotemerkistä koostunutta tuotelinjaamme on nyt selkeytetty merkittävästi. Tiivistetty tuotevalikoima pitää nyt sisällään 38 Vemo-rengaspaineanturia, jotka yhdessä kattavat 94 % Euroopan autokannasta. Rengaspaineanturit löytyvät Autoluettelosta ajoneuvokohtaisesti tai kirjoittamalla hakusanaksi ”rengaspaineanturi Vemo”.

Vemo-rengaspaineanturit – Täydellinen vaihtoehto alkuperäisosalle

Vemon korkealaatuiset rengaspaineanturit on suunniteltu käyttäjäystävällisyys edellä, jotta tuotteet olisivat mahdollisimman helppoja asentaa. Rengaspaineanturit sisältävät valmiin ohjelman, jonka ansiosta säästytään vanhan anturin ohjelman kopioimiselta asennuksen yhteydessä. Uudet anturit vaativat siis ainoastaan parituksen auton vastaanottimen kanssa.

Uudistetun valikoiman rengasanturit pystytään myös testaamaan yleisimmillä testereillä. Testaus onnistuu esimerkiksi Bosch-, Ateq-, Herth+Buss AirGuard- ja Hella Gutmann -testereillä. Vemon antureille tarkoitettua testeriä ei siis tarvitse erikseen hankkia. Antureiden mukana tulee lisäksi asennusohje, joka löytyy myös Autoluettelosta, kun klikkaat haluamasi tuotteen auki.

Poistuvat anturimallit Outlet-hinnoin

Uusi tuotelinja tarkoittaa tietenkin, että valikoimasta poistuvat mallit myydään hyvillä hinnoilla. Poistuvat rengaspaineanturit on merkitty Autoluetteloon punaisella outlet-merkinnällä ja löytyvät joko ajoneuvokohtaisesti tai käyttämällä hakusanaa: rengaspaineanturi. Kannattaa käydä kurkistamassa!

Jaa tämä artikkeli: