VDO-ajopiirturi on ammattiautoilijan ykkösvalinta

Saksalainen VDO on ajopiirtureiden markkinajohtaja, jonka valikoimasta löytyy niin viimeisintä teknologiaa edustavia digipiirtureita ja niiden tiedonhallintatyökaluja, kuin perinteisten, analogisten kiekkopiirtureiden vaihtolaitteita ja korjausosia. Saatavilla on lisäksi alkuperäisiä ajopiirturikiekkoja ja -papereita. VDO-ajopiirturi on ammattiautoilijan ykkösvalinta, sillä tuotteet ovat ensiasennuslaatuisia ja toimivuudeltaan huippuluokkaa.

Luotettava VDO-ajopiirturi on erinomainen vaihtoehto kuljetusyrityksille.

DTCO 3.0A on nykyaikainen VDO-ajopiirturi

DTCO 3.0A on nykyaikainen VDO-ajopiirturi.
VDO:n suosittu digipiirturi DTCO on päivittynyt uuteen 3.0A -versioon.

VDO:n suosittu digipiirturi DTCO on päivittynyt uuteen 3.0A -versioon, joka on suunniteltu rakenteeltaan ja käyttökokemukseltaan yhdenmukaiseksi uuden piirturilain (1C) mukaisen VDO-piirturin kanssa. Uuden lain mukaiset piirturit ovat olleet käytössä uusissa ajoneuvoissa 15.6.2019 alkaen.

DTCO 3.0A -digipiirturilla voidaan myös korvata ajoneuvojen vanhempia 1B-piirtureita, jolloin päästään nauttimaan uuden sukupolven piirturin parannelluista ominaisuuksista ja entistä miellyttävämmästä käyttökokemuksesta. Uusi digipiirturi on edeltäjäänsä suorituskykyisempi, kevyempi ja sitä on mahdollista ohjata älypuhelinsovelluksen avulla. Sovelluksen kautta kalustopäälliköt pääsevät muokkaamaan piirturin yritysasetuksia, kuten tilamuutoksia, rekisterinumeroa, korttien voimassaoloilmoituksia ja ajoaikahälytyksiä. Negatiivinäytön ansiosta uuden digipiirturin tietoja on myös helpompi lukea jopa suorassa auringonvalossa.


VDO DLK Pro S Downloadkey -tiedonsiirtoavaimella siirrät piirturin tiedot vaivattomasti

LK Pro S Downloadkey on varustettu sirukortinlukijalla.

DLK Pro S -tiedonsiirtoavain on helppokäyttöinen lataustyökalu kaikkien digitaalisten piirturien ajotietojen tallentamiseen ja siirtämiseen. Laitteessa on sisäänrakennettu sirukortinlukija, joka mahdollistaa tietojen lataamisen suoraan kuljettajakortilta. Tiedot saa siirrettyä tietokoneelle nopeasti ja turvallisesti USB-liitännän avulla.

Uusi S-malli soveltuu suoraan myös uusien 1C-piirtureiden ja kuljettajakorttien tietojen lataamiseen. Aiemmin hankitut DLK Pro Downloadkey -avaimet voidaan päivittää S-malliksi lisenssikortilla.

 


Piirtureiden ja kuljettajakorttien tiedot talteen VDO Smart Terminal -latausterminaaliin

VDO Smart Terminalin avulla kuljettajakortin tietoja on helppo selailla.

Smart Terminal -latausterminaali toimii itsenäisenä tallennusvälineenä kuljettajakortti- ja massamuistilatauksille. 1C-kuljettajakorttien tiedot voidaan lukea suoraan laitteeseen, ja uusien piirtureiden massamuistitiedot tuodaan DLK Pro S -tiedonsiirtoavaimella. Kuljettajakorttia luettaessa kortin tietoja ja tapahtumia on mahdollista selailla laitteen näytöllä.

Smart Terminal on erinomainen ratkaisu lakisääteisten tietojen tallennukseen esimerkiksi miehittämättömissä taukotiloissa tai lastaus- ja purkupaikoilla. Latausterminaaliin ladatut tiedot on mahdollista saada siirtymään automaattisesti yrityksen verkon kautta verkkolevylle. Vaihtoehtoisesti tiedonsiirto onnistuu USB-johdon tai -muistitikun avulla.


VDO WorkshopTab on All-in-one -ratkaisu ajopiirturin testaukseen ja kalibrointiin

VDO-ajopiirturi on kalibroitavissa ja päivitettävissä helppokäyttöisella WorkshopTab-tabletilla.
Vankkarakenteinen VDO WorkshopTab -tabletti kestää hyvin korjaamokäytössä.

VDO-ajopiirturi tarvitsee aika ajoin kalibrointia ja päivitystä. VDO WorkshopTab on kokonaisvaltainen ratkaisu nykyaikaiseen piirtureiden asennukseen, kalibrointiin, testaukseen ja raportointiin. Langaton, tablettimallinen laite on varustettu Bluetoothilla ja sisäänrakennetulla sirukortinlukijalla. Vahvarakenteinen tabletti on suunniteltu kestämään vaativaa ammattikäyttöä niin korjaamolla kuin kentälläkin.

WorkshopTabin modulaarinen ohjelmistorakenne kattaa kaikki piirtureille tehtävät ohjelmoinnit, asetusten muutokset, testaukset ja päivitykset. Myös manipulaatiotestaukset ja nopeudenrajoittimien testaukset saadaan tehtyä laitteen avulla kätevästi. Kosketusnäytön ja selkeän käyttöjärjestelmän ansiosta WorkshopTabin käyttö on helppoa ja nopeaa.


VDO DLD siirtää tiedot langattomasti TIS-Webiin

VDO DLD lähettää piirturin tietoja automaattisesti TIS-Web -ohjelmaan.

VDO DLD on kuljetusyrittäjän arkea helpottava etälatauslaite, jonka tehtävänä on tallentaa ja siirtää ajopiirturin ja kuljettajakorttien tietoja automaattisesti GPRS-verkon avulla. DLD:n avulla kuljetusyritys täyttää viranomaisvaatimukset digipiirturitietojen jatkuvasta tallennuksesta automaattisesti, jolloin yritys säästää aikaa, vaivaa ja jopa rahaa.

DLD-laite siirtää automaattisesti tiedot ajopiirturin massamuistista ja kuljettajakortista säännöllisin väliajoin esim. TIS-Web -ohjelmaan. Ajotietojen arkistoinnin, hallinnoinnin ja analysoinnin mahdollistava TIS-Web -palvelu on täysin internet-pohjainen, joten se ei vaadi ohjelmistoasennuksia PC-työasemiin, ja sitä voidaan käyttää myös mobiilisti.

 

> Kahan ajopiirturituotteiden valikoima Autoluettelossa

Jaa tämä artikkeli: