VAICO-polttoainelinjat Kahan varaosavalikoimaan

VAICO-tuotteet ovat ensiasennuslaatuisia.

Kahan entuudestaan kattavaan varaosavalikoimaan satelee jälleen uutuustuotteita. Viimeisimpänä lisäyksenä ovat VAICOn polttoaineputkistot, jotka täydentävät polttoainejärjestelmien varaosien tarjontaamme. VAICO-polttoainelinjat ovat saksalaisen VIEROLin viimeisintä tarjontaa ja täysin uusi tuote varaosien jälkimarkkinoille.

Polttoainelinjat ovat alttiita vuodoille

Muovista valmistetut polttoaineputkistot ovat autonvalmistajille kustannustehokas ja painoa säästävä ratkaisu, mutta vanhemmiten järjestelmästä voi löytyä vuotoja, jotka aiheuttavat ongelmia niin auton moottorille kuin ympäristöllekin.

Polttoainelinjat ovat auton moottoritilassa kovassa rasituksessa. Ajamisesta aiheutuvat värähtelyt ja tärinät, sekä pohjoisen suuret lämpötilavaihtelut aiheuttavat pidemmän päälle materiaalien ja liitosten väsymistä, mistä voi aiheutua vuotoja järjestelmään. Etenkin 2000- ja 2010-luvun käytetyissä autoissa saattaa esiintyä vuotoja polttoaineliitoksista.

Common Rail -dieselauton polttoainelinjassa olevan käsipumpun liitännät voivat myös vanhemmiten vikaantua niin, että järjestelmä imee ilmaa sisäänsä käsipumpun liitännän kautta, vuotamatta kuitenkaan polttoainetta näkyvästi ulospäin. Tämä voi aiheuttaa ikäviä, vaikeasti diagnosoitavia moottorin käyntiongelmia.

VAICO-polttoainelinjat – Kustannustehokas korjausratkaisu

VAICO-polttoainelinjat ovat nopea ja kustannustehokas ratkaisu vuotojen korjaamiseen. Kun koko linja vaihdetaan kerralla yhden liittimen uusimisen sijaan, voidaan varmistua järjestelmän tiiviydestä myös muiden liitosten osalta. Valtaosa VAICO-polttoainelinjoista valmistetaan Saksassa, ja ne ovat ensiasennuslaatua.

Kahan järjestelmään on nyt avattu yli 100 polttoainelinjaa, joista yli 30 on Kahalla varastoitavia ja loput tehdastilaustuotteita. Varastoitavat tuotteet kattavat hyvin etenkin eurooppalaisten valmistajien autot ja valikoimaa tullaan myös laajentamaan tulevaisuudessa.

Uudet tuotteet löytyvät Autoluettelosta näppärästi joko rekisterinumerolla (Varaosat > Sähköosat, polttoainejärjestelmä > Polttoainejärjestelmän osat > Polttoaineputket ja -letkut) tai OE-numerohaulla.

VIEROL – Laadukkaita varaosia kolmella tuotemerkillä

Vuonna 1977 Saksan Oldenburgissa perustettu VIEROL AG on nykyään kansainvälinen ajoneuvojen elektronisten komponenttien ja moottorinohjausjärjestelmien asiantuntija, jonka tuotteita myydään 125 maassa ympäri maailman.

VIEROLin tuotevalikoimassa on yli 43 000 korkealaatuista varaosaa, joita myydään kolmella eri tuotemerkillä: VAICO, VEMO ja ACKOJA. VAICO-merkin alta löytyy mekaanisia osia ja VEMO puolestaan kattaa sähköosat. Uusimman tuotemerkin, ACKOJAn, valikoimasta löytyy varaosia aasialaisiin autoihin.

Kahan varastossa on yhteensä yli 1500 eri VEMO-, VAICO- ja ACKOJA -nimikettä valmiina nopeaan toimitukseen,
Kahan 3 vuoden varaosatakuulla.

Ps. Muista myös Kahan valikoimista löytyvä yleismallinen polttoaineliittimien korjaussarja.

Jaa tämä artikkeli: