UUTUUS! Hanma-lisävalot nyt saatavilla

Kahan valotarjonta on monipuolistunut entisestään, sillä odotetut Hanma-lisävalot ovat nyt saapuneet varastollemme. Ajoneuvojen LED-valaisimiin erikoistunut, kiinalainen Hanma tekee tiivistä yhteistyötä lukuisien tunnettujen toimijoiden kanssa ympäri maailmaa, joten tuotteet vastaavat ominaisuuksiltaan kuluttajien tarpeita. Valaisimet ovat hintatasoltaan edullisia, ja mallistossa on useita tuotteita, joita Kahalla ei ollut aiemmin saatavilla.

Kahan Hanma-valikoiman löydät Autoluettelosta:

> Lisävarusteet > Valaistus > Hanma Valaistus

Tutustu ja tilaa!


Hanma-lisävalopaneelit

Kenties mielenkiintoisin Hanma-uutuus on LED-lisävalopaneeli, jossa on integroituna myös oranssit varoitusvalot. Sisäänrakennetun varoitusvalon ansiosta erillisiä tasovilkkuja ei välttämättä tarvita. Tämä ”2-in-1” -lisävalopaneeli on kustannustehokas vaihtoehto, sillä yhdellä valaisimella saadaan niin lisäkaukovalon kuin varoitusvalonkin hyödyt.

Hanma-lisävalopaneeli varoitusvaloilla.
20″ lisävalopaneelissa on kaukovalojen lisäksi myös varoitusvalot.

LED-valaisimien alhaisen lämmöntuoton vuoksi lumi ja loska jäätyvät helposti paneelin linssiin, minkä seurauksena valaisuteho voi jäädä heikoksi. Hanman valikoimasta löytyy tehokas ratkaisu tähän ongelmaan: erinomaisesti Suomen talviolosuhteisiin sopiva, lämmitettävä LED-lisävalopaneeli. Kun ajoneuvon virrat on kytketty päälle, lisävalon lämmitys käynnistyy automaattisesti, mikäli lämpötila on alle +5 °C. Lämmitystoiminto loppuu, kun valaisin saavuttaa +40 °C lämpötilan.

Paneelivalikoimasta löydät lisäksi erityisesti hyötyajoneuvoihin sopivan, kaarevan LED-paneelin sekä tehokkaan ja sirorakenteisen, 20-tuumaisen lisävalopaneelin.

 


Hanmalta tuotteita myös työvalojen kategoriaan

Etenkin ammattikäyttöisissä ajoneuvoissa valaistusta kaivataan usein myös sivuille tai alas. Tähän tarkoitukseen Hanmalta tulee Kahan valikoimaan neljä uutta työvaloa, jotka soveltuvat asennettaviksi monenlaisiin kohteisiin.

Black Optic -optiikalla varustettu 40W työvalaisin sopii erityisesti hyötyajoneuvoihin.

Neliskulmaiset 54W ja 96W työvalot toimivat tehokkaasti lähikentän valaisussa, ja mustan runkonsa ansiosta niiden asennus kohteeseen onnistuu huomaamattomasti. Valaisimet on varustettu nykyaikaisella TCS-lämmönhallinnalla, jossa valovirran ja tehon määrää säädellään automaattisesti lämpötilan mukaan. Valaisimista saadaan näin maksimaalinen teho irti kylmissä olosuhteissa, kun taas kuumissa olosuhteissa järjestelmä suojaa LED-diodeja ylikuumenemiselta.

Kolmas uutuus työvaloissa on etenkin hyötyajoneuvoihin suunnattu, Black Optic -optiikalla varustettu 40W työvalaisin. Kokonaan musta työvalo on hyvä valinta etenkin, jos työvalon halutaan istuvan tyylikkäästi ajoneuvon ulkoasuun. Saatavilla on lisäksi sisäänrakennetuilla, oransseilla varoitusvaloilla varustettu 30W peruutus-/työvalo, joka toimii lähikentän valaisuun.

 

Jaa tämä artikkeli: