Uutta OSRAMilta! LED-majakat nyt saatavilla

Tiellä sattuu ja tapahtuu, joten laadukkaille varoitusvaloille riittää kysyntää. Siksi olemme ottaneet valikoimiimme OSRAMin LED-majakat, joiden 360° valo takaa näkyvyyden joka suunnasta. Valikoimissa kaksi majakkaa: vaativiin ammattikohteisiin soveltuva LED Beacon ja magneettikiinnitteinen Road Flare. Molemmilla tuotteilla on kahden vuoden takuu.

OSRAM LED Beacon – Huippulaadukas varoitusvalo ammattikäyttöön

Majakan pyörivä, keltainen valo takaa näkyvyyden joka suuntaan.

LED Beacon on pyörivä, oranssi varoitusvalo, joka sopii asennettavaksi niin henkilöautoihin, työkoneisiin, hälytysajoneuvoihin kuin raskaaseen kalustoonkin. Erinomainen valo tilanteisiin, joissa on tarpeen kiinnittää huomio epätavalliseen toimintaan esimerkiksi liikenteessä tai työmaalla.

Beacon-majakan 1200 luumenia ja 360° pyörivä, keltainen (1900K) valokuvio pitävät huolta siitä, että näkyvyys on taattu sekä yöllä että päivällä. Pienen virrankulutuksen ansiosta soveltuu myös pitkäaikaiseen käyttöön. Majakan LEDit on varustettu lämmönhallintajärjestelmällä, joka estää ylikuumenemisen. Valossa on tärinää vaimentava kumipohja, joka varmistaa toimivuuden myös vaativissa kohteissa ja teollisuudessa. Iskunkestävä polykarbonaattikuori on sileä, mikä vähentää lumen ja lian kertymistä valon päälle. Valo on IP65- ja IK08-luokiteltu sekä ECE-R10- ja R65-hyväksytty.

Katso tuotteen esittelyvideo alta.


Magneettikiinnitteinen Road Flare sopii hätätilanteisiin

Road Flare on helppo kiinnittää magneetilla auton katolle.

OSRAM Road Flare on kuluttajakäyttöön soveltuva, paristokäyttöinen ja magneettikiinnitteinen varoitusmajakka hätätilanteisiin tien päällä. Kompaktin kokonsa ansiosta voidaan säilyttää esimerkiksi henkilöauton hansikaslokerossa. Toimii 9V-paristolla, joka tulee mukana pakkauksessa. Varoitusvalo on siis heti käyttövalmis.

Road Flaren keltainen (1800K) valo näkyy joka suuntaan (360°), mikä lisää turvallisuutta liikenteessä. Suojausluokka: IP54.

 

OSRAM LED-majakat Autoluettelossa.

PSST! Oletko jo tutustunut OSRAMin uusiin työvaloihin?

Jaa tämä artikkeli: