Uudet, entistä kattavammat Gates Belt-in-Oil -jakohihnasarjat tulevat

Yhdysvaltalainen Gates lukeutuu maailman johtaviin voimansiirron komponenttien asiantuntijoihin. Nyt Gates on lanseerannut uudenlaisen tuotesarjan: Belt-in-Oil-jakohihnasarjat.

Uudet Belt-in-Oil-sarjat ovat kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka on räätälöity vastaamaan nykyaikaisten autojen huoltojen tiukkoihin vaatimuksiin. Jakohihnan ja metallikomponenttien lisäksi uudet sarjat sisältävät muita huollon kannalta välttämättömiä komponentteja, kuten pultteja ja tiivisteitä, jotka on valittu huolellisesti OE-valmistajien standardien mukaisesti.

Miksi uudet Belt-in-Oil-jakohihnasarjat kehitettiin?

Moottorisuunnittelijat ja ajoneuvovalmistajat pyrkivät jatkuvasti saavuttamaan yhä kiristyvät CO²-päästötavoitteet. Vuodesta 2020 EU:n määrittämä uusien henkilöautojen CO²-päästörajoitus on ollut alle 95 g/km, johon on mahdollista päästä vain uusien teknologioiden avulla. Yksi tällainen, päästöjä rajoittava, innovaatio on Belt-in-Oil-jakohihna, jota kutsutaan myös ”öljykylpyhihnaksi”.

Gates Belt-in-Oil -jakohihnasarjan sisältö.
Gatesin Belt-in-Oil-jakohihnasarjat sisältävät kaiken tarvittavan onnistuneeseen asennukseen.

Belt-in-Oil-järjestelmiä on ollut massatuotannossa nyt noin 10 vuoden ajan, joten myös kysyntä niiden varaosille on ollut viime vuosina kasvussa. Siksi Gates on ottanut tuoteportfolioonsa nyt kattavan valikoiman Belt-in-Oil-jakohihnasarjoja jälkimarkkinoiden tarpeisiin. Alkuvuodesta 2024 lanseerattujen hihnojen hampaat on päällystetty 100 % aramidikuidulla. Uudenlaiset öljykylpyhihnat kestävät testatusti 30 % pidempään kuin nykyiset OE-hihnat ja turpoavat kolme kertaa vähemmän. Suosittelemme kuitenkin noudattamaan autovalmistajan määrittämiä vaihtovälejä.

Jokainen Gates Belt-in-Oil -jakohihnasarja tarjoaa merkittäviä parannuksia niin mekaanikoille kuin heidän asiakkailleenkin. Sarjassa mukana tulevat lisäosat helpottavat mekaanikon työtä, sillä kaikki tarvittava on yhdessä paketissa ja kaikilla järjestelmän osilla on sama takuu. Auton omistajalle hyödyt näyttäytyvät parempana kulutuksen ja kemikaalien kestävyytenä, joten hihnasarja kestää käytössä pitkään.

Uusien Gates Belt-in-Oil -hihnasarjojen tuotenumerot

Gates Belt-in-Oil -jakohihnasarjat erotetaan perinteisistä jakohihnajärjestelmistä myös tuotenumeroinnilla. Osanumerot alkavat etuliitteellä ”KPxT” ja päättyvät päätteeseen ”HOB”.

Esimerkki: KP1T354HOB

Mallikohtaisesti soveltuvat tuotteet löytyvät Autoluettelon rekisterinumerohaun avulla.

Jaa tämä artikkeli: