Uuden sukupolven EN-hyväksytyt alkolukot markkinoille

Drager_kahaviesti_interlock

Oy Kaha Ab on tuonut markkinoille käyttäjäystävälliset uuden sukupolven Dräger Interlock 7000 ja Dräger Interlock 5000 -alkolukot. Dräger on ensimmäisenä ja ainoana valmistajana saanut alkolukoilleen sähköalan eurooppalaisen standardisointijärjestö CENELEC:n uusimmat hyväksynnät.

Ohjaamoon sulautuvaa käytettävyyttä

Alkolukon ajoneuvoonsa hankkivat arvostavat helppokäyttöisyyttä, nopeaa toimintaa sekä modernia muotoilua: alkolukon ei tarvitse näyttää alkolukolta. Drägerin uutuuslaitteet täyttävät nämä vaatimukset ja toimivat lisäksi luotettavasti äärimmäisissäkin lämpötiloissa (-45…+85 °C). Ominaisuudet kruunaa todella alhainen 1 mA virrankulutus valmiustilassa sekä erittäin kattava ja osaava huoltoverkosto, joka antaa Interlock-hankinnalle merkittävää lisäarvoa.

Drager_kahaviesti_interlock_2

Dräger Interlock 7000

Interlock 7000 on hyväksytty niin yrityskäyttöön kuin valvotun ajo-oikeudenkin alkolukoksi kaikkiin ajoneuvotyyppeihin. Värinäytöllä ja LED-merkkivalolla varustettu laite herää käyttövalmiiksi vain neljässä sekunnissa. Ohjausyksikön tallentamat tapahtumat ladataan tiedonsalausta koskevan standardin mukaisesti AES 128 -salattuna joko infrapunalla /Bluetoothilla tai GPRS-yhteydellä.

Dräger Interlock 5000

Myös Interlock 5000 on hyväksytty yrityskäyttöön ja eroaa 7000-mallista lähinnä mm. näytön, liitäntöjen ja tallennuskapasiteetin suhteen. Selkeä mustavalkonäyttö ja napakat käyttöpainikkeet tekevät laitteen käytöstä nopeaa ja helppoa. Puhallusdata ladataan salattuna IR-yhteydellä.

Dräger

Dräger on koko 125-vuotisen historiansa ajan kuulunut maailman johtaviin kaasusuojelutekniikan kehittäjiin ja valmistajiin. Se on myös uloshengitysilman alkoholipitoisuuden tunnistus- ja mittausjärjestelmien markkinajohtaja maailmassa.

Jaa tämä artikkeli: