Unisynk-puhelinpidikkeet saatavilla nyt myös magneettisella kiinnityksellä

Suosittu Unisynk-tuoteperhe on laajentunut. Helppokäyttöisiä puhelinpidikkeitä on nyt saatavilla mekaanisen puhelimen kiinnitystavan lisäksi myös magneettisella tekniikalla varustettuina. Sekä mekaanisia että magneettisia pidikkeitä on saatavilla kolmella eri asennustavalla; ikkunaan kiinnitettävänä, kojelautaan kiinnitettävänä sekä ilmaritilään kiilattavana mallina. Kaikki Unisynk-puhelintelineet on suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa.

Unisynk-puhelintelineitä on saatavilla ikkuna-, kojelauta- ja ilmaritiläkiinnityksellä.
Uusi magneettinen kiinnitys tekee Unisynk-telineen käytöstä vaivatonta

Uusi magneettinen kiinnitystapa on toteutettu puhelinpidikkeessä olevalla voimakkaalla magneetilla ja puhelimeen/tablettiin tarralla kiinnitettävällä metallilevyllä. Mikäli metallilevyä ei haluta kiinnittää suoraan puhelimeen, sen voi kiinnittää myös suojakuoreen; joko kuoren ulkopuolelle tai piilottaa näkymättömiin kuoren sisäpuolelle.

Magneettisen kiinnitystavan etuna on ehdottomasti käytön helppous; puhelin kiinnittyy pidikkeeseen kuin itsestään ja sen saa helposti irrotettua yhdelläkin kädellä. Magneettikiinnitys ei myöskään rajoita puhelimen kokoa; telineeseen sopivat kaikki älypuhelimet ja painosta riippuen jopa 8” tabletit.

Mikäli telineeseen on tarpeellista saada kiinnitettyä välillä muitakin puhelimia tai tabletteja, laitteeseen tarralla kiinnitettäviä metallilevyjä on mahdollista hankkia lisää. Metallilevyn siirtely laitteesta toiseen ei ole suositeltavaa.

Puhelinpidikkeiden kolme eri kiinnitysmahdollisuutta

Uusia magneettisia puhelinpidikemalleja on, mekaanisten mallien tavoin, saatavilla kolmella eri asennustavalla. Ikkunaan kiinnitettävä malli pysyy tukevasti paikoillaan voimakkaan imukupin avulla ja sen voi kiinnittää joko tuulilasiin tai sivuikkunaan. Kojelautaan kiinnitettävässä mallissa pidike puolestaan kiinnitetään paikoilleen kolmella tarrapohjaisella jalalla. Kummassakin kiinnitysmallissa on laaja kallistettavuus, joten laitteen saa helposti asetettua niin kuljettajan kuin matkustajienkin näkökenttään.

Kolmas kiinnitysvaihtoehto on yksinkertainen, ilmaritilään kiilattava telinemalli, joka sopii loistavasti satunnaiseen puhelimen kiinnitystarpeeseen.

Magneettikiinnitteisten mallien lisäksi Unisynk-puhelintelineitä on saatavilla edelleen myös mekaanisella kiinnityksellä. Mekaaninen kiinnitys soveltuu 104-168 mm kokoisille laitteille.

 

Kaikki Unisynk-telineet löytyvät Autoluettelosta.

Lue lisää laitteiden kiinnitysmahdollisuuksista.

Jaa tämä artikkeli: