Tyylikkäät Pebe-istuinsuojat istuvat millimetrin tarkasti

Moni 90-luvulla autoa ajanut muistaa elävästi räsymatoista askarrellut istuinsuojat. Tämä, siihen aikaan muodikas ja toimiva, viritelmä on kuitenkin vuosien varrella saanut väistyä parempien vaihtoehtojen tieltä. Nykyään saatavilla on täysin mallikohtaisia, tyköistuvia ja huomaamattomia Pebe-istuinsuojia.

Istuinsuojat voivat olla myös huomaamattoman tyylikkäät. Kuvassa Peben Stark Art -kuosi.

Ruotsalainen Pebe Ab on erikoistunut etenkin mallikohtaisten istuinsuojien valmistamiseen, ja yritykselle on kertynyt kokemusta istuinsuojista jo yli 35 vuoden ajalta. Pebe on osa ruotsalaista CalixKlippan-konsernia, joka tunnetaan parhaiten Calix-autolämpötuotteistaan.

Miksi valita Pebe-istuinsuoja?

Tärkein Peben istuinsuojien myyntivaltti on niiden tarkka, mallikohtainen istuvuus. Koska suoja istuu kuin hansikas, ei suojan asentoa tarvitse jatkuvasti olla korjailemassa. Suoja pysyy tiukasti paikoillaan penkin mukaan mitoitetuilla resoreilla ja kiinnikkeillä.

Istuinsuojan ansiosta istuimen verhoilu pysyy puhtaana ja ehjänä kovemmassakin käytössä, mikä nostaa auton jälleenmyyntiarvoa tulevaisuudessa. Pebe-suojissa on vaahtomuovilaminointi, joka vähentää istumisen aiheuttamaa painetta ja suojaa siten istuinta.

Fokuksessa ammattikäyttöiset ajoneuvot

Etenkin ammattikäytössä olevien hyötyajoneuvojen istuimet altistuvat kovalle kulutukselle. Näissä autoon nousuja ja autosta poistumisia voi syntyä kymmeniä yhden päivän aikana, mikä tarkoittaa satoja nousuja kuukaudessa. Lisäksi ajon aikainen paine istuimessa, työkaluvyöt ja likaantuneet työvaatteet kuluttavat nopeasti istuimen alkuperäistä verhoilua. Autossa vietetyistä lounas- ja kahvitauoista puhumattakaan.

Yllä mainitut seikat ovat syy siihen, että Pebe-valikoimamme keskittyy vahvasti hyötyajoneuvoihin. Valikoimasta löytyy satoja istuinsuojasarjoja hyötyajoneuvojen istuimiin, jotta sopivia tuotteita olisi tarjolla juuri niihin kohteisiin, joissa niitä eniten tarvitaan.


Stark NG -kuosissa istuimen keskiosa on hengittävää ja erittäin kestävää kangasta.
Kuoseina Stark NG ja Stark Art NG

Pebe julkaisi uuden sukupolven Stark NG- ja Stark Art NG -kuosit alkuvuonna 2021. Kuosit ovat paitsi käytännöllisiä, niin myös tyylikkään huomaamattomia.

Stark NG on hyvin hengittävä ja kestävä istuinsuoja, jonka keskiosa on kestävää kangasta ja sivut keinonahkaa. Stark NG -kuosi on erinomainen valinta esimerkiksi silloin, kun kuljettajan säännölliseen varustukseen kuuluu työkaluvyö – joustava ja kestävä kangasosa ehkäisee hyvin esimerkiksi ruuvimeisselin pistoksia. Stark NG -istuinsuojat ovat konepestävissä.

Stark Art NG -kuosi on puolestaan täysin keinonahkainen, mikä tekee siitä klassisen tyylikkään ja helppohoitoisen. Istuinsuoja on helppo pitää puhtaana, sillä puhdistukseen riittää useimmiten vain vesi ja mikrokuituliina.

Kahan Pebe-istuinsuojien valikoiman löydät Autoluettelosta.

 

Tutustu myös uuteen Pebe.fi -sivustoon!

Jaa tämä artikkeli: