Tutustu Kahan uudistuneeseen PDI-autoilutuotevalikoimaan

Autoilija tarvitsee kaikenlaisia arkipäiväisiä varusteita, joista suuri osa, kuten parkkikiekko, varoituskolmio ja lumiharja kulkevat aina mukana autossa. Nyt Kaha on kasvattanut PDI-autoilutuotevalikoimaansa ja kaikki tuotteet on siirretty kätevästi saman katon alle.

Uudistuneeseen tuotelinjaan pääset tutustumaan Autoluettelossa:

→ Lisävarusteet → PDI-autoilutuotteet

Kahan valikoimasta löydät laajan kattauksen erilaisia autoilutuotteita; aina rengaspusseista, suojapeitteistä ja pölykapseleista ensiapupakkauksiin ja lumiharjoihin. Uudesta tuotelinjasta löydät kaiken tarvittavan auton kattavaan pienvarusteluun.

PDI-autoilutuotevalikoimasta löytyy esimerkiksi rengastelineitä, lumiharjoja ja -lapioita, varoituskolmioita, ensiapupakkauksia ja kylmälaukkuja.
Kahan autoilutuotteiden valikoimasta löytyy kaikki tarvittava auton pienvarusteluun.
Uudet Sprint-tuotteet

Uusi tuotelinja pohjautuu vahvasti Kahan emoyhtiön, KGK:n, oman Sprint-brändin tuotteisiin. Idea KGK:n oman brändin luomiseen syntyi, kun PDI-tuotteiden kysyntä kasvoi nopeasti etenkin Ruotsin satamissa.

KGK suunnittelee itse Sprint-tuotteet ja vastaa sekä niiden toteuttamisesta että laadunvalvonnasta. Jatkuvasti kasvavasta ja kehittyvästä tuotevalikoimasta löydät laadukkaat ja käytännölliset tuotteet autoilijan tarpeisiin.

Jaa tämä artikkeli: