Travall-tuotteet lemmikin turvalliseen matkustamiseen

Koira on monille perheenjäsen, joka matkustaa autossa mukana – minne ikinä mennäänkään. Lemmikin matkustusmukavuuteen kannattaa panostaa rajaamalla sille oma, turvallinen paikka koiraverkon avulla. Mallikohtaiset Travall-tuotteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja ne pysyvät tukevasti paikoillaan.

Auton tavaratilaan asennettava Travall-koiraverkko on järkevä hankinta, sillä irrallaan autossa matkustava koira voi äkkijarrutus- tai onnettomuustilanteessa paitsi satuttaa itsensä, niin myös aiheuttaa vahinkoa muille matkustajille. Travall-koiraverkkoratkaisua on myös mahdollista täydentää kätevällä tilanjakajalla ja karkailun estävällä koiraveräjällä.

Travall-koiraverkolla ja -tilanjakajalla koiralle saa rajattua turvallisen matkustustilan.
Tukeva ja hyvin istuva Travall-koiraverkko

Travallin valmistamat koiraverkot ovat automerkki- ja mallikohtaisia, joten ne istuvat täydellisesti paikoilleen. Verkon kiinnitys tapahtuu kekseliäästi kunkin automallin tavaratilan sopiviin kohtiin niin, ettei autoon tarvitse tehdä mitään muutoksia tai viritelmiä. Koiraverkon asentaminen ei vaadi erikoistyökaluja ja verkko istuu sille tarkoitettuihin kohtiin millimetrin tarkasti.

Mallikohtaisen mittatarkkuuden vuoksi Travall-verkko pysyy vankasti paikoillaan – se ei irtoa eikä rämise. Ja koska laadukkaan koiraverkon täytyy myös kestää kulutusta, kuten raapimista ja puremista, Travall-tuotteet ovat vankkarakenteisia ja päällystetty kestävällä nylonpinnoitteella.

Täydennä kokonaisuutta tilanjakajalla

Koska auton tavaratilaa tarvitaan usein muuhunkin kuin koiran kuljettamiseen, on koiraverkkoratkaisua mahdollista täydentää erikseen myytävällä tilanjakajalla. Tilanjakajan avulla jaat tilan niin, ettei koira pääse käsiksi matkatavaroihin tai esimerkiksi ruokaostoksiin. Tilanjakaja on huippuhankinta myös silloin kun halutaan estää kahden koiran keskinäinen nahistelu.

Huomaa, että myös tilanjakajat ovat automallikohtaisia ja sopivat yhteen vain tietyn koiraverkkomallin kanssa. Jakajia on saatavilla useisiin koiraverkkoihin.

UUTUUS! Travall-koiraveräjät estävät karkailun
Travall-tilanjakajaan kiinnitettävä koiraveräjä estää karkailun.

Kahan Travall-valikoimaa täydentävät nyt myös kätevät koiraveräjät, joiden tehtävänä on estää koiran karkaaminen takaluukkua avattaessa. Koiraveräjä kiinnitetään Travall-tilanjakajaan.

  • Estää vaaratilanteiden syntymistä esimerkiksi parkkipaikoilla
  • Vaatii Travall-koiraverkon ja -tilanjakajan
  • Kiinnitetään tilanjakajaan
  • 50-50 ja 60-40 jaolla oleviin tilanjakajiin
  • Helppo ja nopea asennus
  • Veräjä on helppo kääntää sivuun, kun sille ei ole tarvetta
  • Myydään yksittäin

Huomioithan, että 60-40 jaolla olevissa tilanjakajissa koiraveräjä tulee pienemmän osion puolelle. Jos tilanjakaja puolestaan on 50-50 jaolla, voi koiraveräjän hankkia molemmille puolille.

Koiraveräjien soveltuvuudet

Tällä hetkellä Kahan valikoimaan kuuluu seitsemän koiraveräjää. Listauksen veräjien soveltuvuuksista Travall-koiraverkkomalleihin löydät Autoluettelosta tuotteiden takaa. Huomioithan, että tuotteet ovat vielä uusia, joten soveltuvuuksia on tulossa lisää.

Mikäli valitsemaasi Travall-koiraverkkoon/-tilanjakajaan on jo saatavilla sopiva koiraveräjä, löydät sen tuotteen liitännäistuotteista.

> Travall-tuotteet Autoluettelossa

Jaa tämä artikkeli: