Thulen suksiboksi on kätevä myös kesällä

Thule suksiboksi

Kesälomakauden alettua, on monilla suunnitelmissa lomamatkat autolla. Perhe, lemmikkieläimet ja tavarat tulisi pakata turvallisesti autoon. Vaikka käytössä olisi suurempikin auto, saattavat ajoneuvon sisätilat osoittautua riittämättömiksi. Auton kuljetuskapasiteettia voidaan lisätä kattotelineellä ja kuljetuslaatikolla, jota puhekielessä usein kutsutaan suksiboksiksi. Suksiboksi auton katolla tarjoaa kaivattua lisätilaa ja matkustusmukavuutta. Tavaroiden sijoittaminen suksiboksiin parantaa myös näkyvyyttä ja turvallisuutta ajoneuvon sisällä.

Autossa on huomattavasti mukavampi matkustaa kun tavarat on pakattu asianmukaisesti. Auton sisätilojen jalkatiloissa tai penkeillä ei pyöri ylimääräisiä kasseja. Joskus saattaa olla myös tarvetta kuljettaa kesäsateessa kastuneet vaatteet tai kuraiset kumisaappaat erillään muista tavaroista. Suksiboksi tarjoaa tähän hyvän ratkaisun. Sekä suksi boksin, että lastin kiinnittäminen on kuitenkin syytä tehdä huolellisesti, jotta matkan varrella ei tulisi ikäviä yllätyksiä.

Käytännön vinkit Thulen-suksiboksin turvalliseen käyttöön:

  1. Huomioi ajoneuvokohtainen suurin sallittu kattokuorma. Suksiboksin maksimikuorma voi olla esimerkiksi 75 kiloa ja auton suurin sallittu kattokuorma saman verran. Jos boksi painaa 20 kiloa, saa siellä olla korkeintaan noin 50 kiloa tavaraa, sillä taakkatelineet painavat noin viitisen kiloa.
  2. Asenna taakkatelineet autonvalmistajan suunnittelemille paikoille. Kiinnitä suksiboksi taakkatelineisiin valmistajan ohjeiden mukaan mahdollisimman suoraan. Älä tee omia kiinnitysvirityksiä.
  3. Suksiboksiin pakattavan tavaran tulisi olla mahdollisimman kevyttä. Paljon tilaa tarvitsevat kevyet tavarat, kuten vaatteet, makuupussit ja teltat on kätevä pakata suksiboksiin. Painavimmat tavarat on hyvä sijoittaa sinne alimmaiseksi.
  4. Käytä kiinnityshihnoja ja verkkoja mahdollisuuksien mukaan, jotta tavarat pysyvät kuljetuksen ajan paikallaan.
  5. Thule on suunnitellut laukkusarjan, jonka avulla saat kaiken tilan optimaaliseen käyttöön suksiboksiin sisällä. Lisäksi irtonaiset tavarat pysyvät järjestyksessä ja turvallisesti paikallaan.
  6. Lukitse suksiboksi ja ota vara-avaimet mukaan hanskalokeroon.

Etsi tuotteita Autoluettelosta

Etsi jälleenmyyjää

Jaa tämä artikkeli: