Tehokas Safire Cera22 -liesi nyt Kahan valikoimassa

Puuttuuko veneestä kunnon väline ruoan valmistukseen? Onko vanha liesi hidas ja tehoton? Ratkaisu on Kahan valikoimaan juuri tullut, kotimainen ja laadukas Safire Cera22-liesi!

Safiren uusi keraaminen Cera22 -dieselkäyttöinen liesi on veneilijän varma valinta. Cera22 on varustettu täysin uusitulla ohjauselektroniikalla ja uudistetulla polttimella.

Tehokas liesi pystyy keittämään litran vettä 11 minuutissa, kun kylmä vesi ja kylmä kattila laitetaan kylmälle liedelle. Jos liesi on jo valmiiksi lämmin, aika luonnollisesti puolittuu. Safire Cera22 on Suomessa valmistettu Avainlipputuote.

Safire Cera22 on uppoasennettava, joten lopputulos on tyylikäs ja helppo pitää puhtaana.
Dieselkäyttöinen Safire Cera22 -liesi on tehokas ja tyylikkäästi muotoiltu.
Safire Cera22 – Turvallista ja energiatehokasta ruoanlaittoa

Safire Cera22 on turvallinen, sillä siinä ei ole avoliekkiä. Liesi on lisäksi helppokäyttöinen; paina vain nappia ja automatiikka sytyttää liekin laitteen sisällä ja liesi lämpenee. Polttoaineena käytetään veneen omaa dieselpolttoainetta, aivan kuten polttoainekäyttöisissä Webasto-lämmittimissä.

Uuden Cera22:n ohjauselektroniikka on aivan omaa luokkaansa. Lieden elektroniikassa on käytetty pintaliitostekniikkaa ja lieden virrankulutusta on saatu pienennettyä entisestään. Laitteen ohjainkortti on suojalakattu, minkä vuoksi se kestää erittäin hyvin rankkojakin meriolosuhteita.

Uutuusliesi on paitsi tehokas ja kestävä, niin myös erittäin tyylikäs ja helppo pitää puhtaana. Cera22-liesi on uppoasennettava ja pakkauksessa mukana tuleva ohjaustaulu asennetaan laitteen välittömään läheisyyteen.

Jaa tämä artikkeli: