Kaha mukana tukemassa Team Rynkeby – God Morgon -hyväntekeväisyysprojektia

Team Rynkeby – God Morgon on vuonna 2002 alkunsa saanut, eurooppalainen hyväntekeväisyysprojekti, jossa eri maista tulevat joukkueet pyöräilevät Pariisiin katsomaan Tour de Francen maaliintuloa ja keräävät varoja vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Vuonna 2018 Team Rynkeby lahjoitti hyväntekeväisyyteen yhteensä 9,44 miljoonaa euroa, josta Suomen kohteet, Aamu Säätiö ja Sylva Ry, saivat noin 900 000 euroa. Tänä vuonna Kaha on mukana Team Rynkeby -hyväntekeväisyyshankkeen kultasponsorina.

Team Rynkeby – God Morgon:  2100 pyöräilijää seitsemästä eri maasta

Tänä vuonna Team Rynkeby – God Morgon koostuu 2100 pyöräilijästä ja 500 avustajasta, jotka on valittu tuhansien hakijoiden joukosta. Team Rynkebyssä on yhteensä 54 joukkuetta, joiden osallistujat tulevat Tanskasta, Ruotsista, Suomesta, Norjasta, Färsaarilta, Islannista ja Saksasta. Osallistujat harjoittelevat tiiviisti lähes koko vuoden, jotta he jaksavat pyöräillä 1200 kilometriä Pariisiin.

Rynkeby Foods A/S, God Morgon ja hohes C kattavat kaikki projektin keskeiset kustannukset, joten kaikki kerätyt varat menevät lyhentämättöminä hyväntekeväisyyden kohteina oleviin, paikallisiin organisaatioihin. Suomessa lahjoitukset ohjataan Aamu Säätiön kautta lasten syöpäsairauksien tutkimuksen ja hoidon kehitykseen sekä Sylva Ry:lle syöpää sairastavien lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyväksi.

Suomessa toimii yhteensä seitsemän Team Rynkeby -joukkuetta:

  • Espoo
  • Helsinki
  • Jyväskylä-Kuopio
  • Oulu
  • Tampere
  • Turku
  • Vaasa

Joukkueiden harjoittelua ja meininkiä voi seurata Facebookissa ja Instagramissa: Team Rynkeby – God Morgon (+ joukkueen kotikaupunki).

Tutustu Team Rynkeby – God Morgon -hyvätekeväisyysprojektiin.

Jaa tämä artikkeli: