Takaluukun sähkömoottorit: Nyt entistä laajempi valikoima tuotteita!

Ajoneuvon automaattinen takaluukun avautuminen helpottaa monista arkisista askareista suoriutumista. Automatisoitu takaluukku on ollut saatavilla lisäominaisuutena jo pitkään, ja farmarimallisissa autoissa se kuuluu nykyään lähes vakiovarustukseen. Kaukosäätimen tai sensorin avulla automaattisesti avautuvan takaluukun mahdollistaa sähkömoottori. Takaluukun sähkömoottorit ovat kuluvia osia, joten olemme Kahalla laajentaneet myös näiden tuotteiden valikoimaa.

Automaattinen takaluukku helpottaa elämää

Itse avautuva takaluukku on auton ominaisuus, jota osaa arvostaa, kun kädet ovat täynnä ruokaostoksia tai muita kantamuksia – napin painallus ja kantamukset suoraan sisään. Osassa autoja takaluukun aukaisemiseen riittää pelkkä jalan näyttäminen takapuskurin alla sijaitsevalle sensorille. Molemmissa tapauksissa avaamistyön tekee takaluukun sähkömoottori.

Sähkömoottorin avulla myös luukun avautumiskorkeutta on mahdollista säätää. Korkeuden säätäminen voi olla tarpeen, jos autossa on suksiboksi tai autotallin katto on matalalla.

Takaluukun sähkömoottorit Stabilukselta tai at autoteile germanyltä

Automaattisissa takaluukuissa sähkömoottorit tekevät avaustyön perinteisten kaasujousien sijaan. Kuten kaasujouset, myös sähkömoottori kuluu ja likaantuu, joten se tulee uusia jossain vaiheessa auton elinkaarta.

Kahan varaosien valikoimasta löydät sekä Stabiluksen että at autoteile germanyn toimittamia takaluukun sähkömoottoreita. Saksalainen Stabilus on markkinajohtaja takaluukun sähkömoottoreissa ja ainoa alkuperäisvalmistaja, joka toimii myös jälkimarkkinoilla. Kahan varasto-ohjelma kattaa nyt kaikki yleisimmät Stabilus-sähkömoottorit.

At autoteile germany on puolestaan saksalainen tavarantoimittaja, jolla on jälkimarkkinoiden laajin valikoima takaluukun sähkömoottoreita. Olemme nyt laajentaneet Kahan tuotevalikoimaa at autoteilen sähkömoottoreilla, ja varastoimme Vantaalla yleisimpiä menekkituotteita.

Takaluukun sähkömoottori kaipaa usein kaverikseen lukituksen sähkömoottorin. On hyvä muistaa, että Kahalta löytyy laaja kattaus myös näitä tuotteita. Ajoneuvoon sopivat takaluukun ja lukituksen sähkömoottorit löytyvät Autoluettelon rekisterinumerohaun avulla. Voit myös selata valikoimaa hakusanalla ”sähkömoottori, takaluukku”.

Jaa tämä artikkeli: