SmartVan LED-sisävalot kirkastavat pakettiauton tavaratilan

Hämärässä pakettiauton tavaratilassa on hankalaa työskennellä: sekä lastaaminen että purkaminen voivat aiheuttaa haasteita. Pakettiautojen varusteluun erikoistuneen SmartVanin valikoimasta löydät helposti asennettavat LED-sisävalot, jotka tarjoavat kaivattua lisävalaistusta tavaratilaan.

Pakettiautoon mahtuu paljon tavaraa. On työkaluja, varusteita ja kaikenkokoisia tarvikkeita. Ja lyhyen oppimäärän mukaan: mitä enemmän tavaratilaan mahtuu tavaraa, sitä enemmän sitä sinne kertyy, ja sitä pidempään oikeita tavaroita saa aina etsiä. Tavaratilan omat valaisimet helpottavat toki urakkaa, mutta syksyn ja talven pimeinä aamuina valo on usein riittämätön.

Riittävällä valaistuksella on myös iso vaikutus työturvallisuuteen. Hyvä valaistus ennaltaehkäisee vahinkoja ja työtapaturmia, sillä tavaratilassa liikkuessaan näkee, mitä on tekemässä ja mihin on astumassa. Ajon aikana lattialle on voinut pudota nauloja, ruuveja ja muita esineitä, joihin on mahdollista kompastua.

SmartVan-sisävalot kirkastavat tehokkaasti pakettiauton tavaratilaa.

SmartVanin uudet LED-sisävalot ovat saapuneet valikoimaan

Suureen suosioon nousseet SmartVan LL300 -sarjan LED-sisävalot ovat nyt saaneet seuraajakseen uuden, entistä edullisemman LL600-sisävalon. Uudistunut valaisin on edeltäjänsä tavoin helppo asentaa ja tarkoitettu korvaamaan ajoneuvon alkuperäisen sisävalon.

SmartVanin LED-sisävalot tuottavat pakettiauton alkuperäisiä valaisimia kirkkaamman valon, joten oikeita tarvikkeita ja työkaluja ei tarvitse enää etsiä taskulampun avulla.

SmartVan LL600-sisävalot

  • Valaisimessa on 6 LEDiä, joista syntyy lämmin,
    valkoinen 3500K valo
  • Valaisimen mitat: 144x73x15 mm (ilman kiinnikkeitä)
  • Automallikohtainen liitin sisältyy pakkaukseen
  • SmartVanin omaa, tanskalaista designia

Helppo Plug ’n’ Play -asennus

LL600 LED-sisävalot on mitoitettu sopimaan alkuperäisten tavaratilan sisävalojen tilalle, niiden alkuperäisiin liittimiin. Valaisin on erittäin helppo asentaa, ja se onnistuu hetkessä niin ammattilaiselta kuin tee-se-itse-henkiseltäkin. Asennus ei vaadi työkaluja, ja se vie vain noin kaksi minuuttia per valaisin.

Asennus:

  1. Irrota vanha valaisin.
  2. Kytke uuden valaisimen liitin kiinni.
  3. Asenna valaisin paikalleen.
  4. Valmis!

Katso video asennuksesta:

SmartVan LED-sisävalot löytyvät Autoluettelosta:

> Lisävarusteet > Pakettiauton varustelu – SmartVan > Sisävalaistus

 

Lue lisää Kahan SmartVan-valikoimasta.

Jaa tämä artikkeli: