Ruville -alustan osat uudistuvat FAG-tuotemerkin alle

1.6.2019 alkaen saksalainen varaosajätti Schaeffler uudistaa ohjauksen ja jousituksen osat, vetoakselit sekä joustintuen laakerit FAG-tuotemerkkinsä alle. Tuotteet olivat markkinoilla aikaisemmin Ruville-merkkisinä.

Tuoteuudistuksen taustalla on Schaefflerin laatustrategia, jonka ideana on tarjota markkinoiden johtava valikoima ammattimaisia alustan korjausratkaisuja yhden ja saman tuotemerkin alta. Schaefflerin pyöränlaakerivalikoima oli jo entuudestaan markkinoilla FAG-merkkisenä.

Uudistetut tuotepaketit ovat sisällöltään edeltäjiään laajempia ja sisältävät kaikki asennukseen tarvittavat pultit, mutterit ja sokat. Jokainen FAGin tuote, yksittäisiä pienimpiäkin lisäosia myöten, on kehitetty ja testattu Schaefflerin korkeiden laatustandardien mukaisesti. Aidon FAG-varaosan tunnistat tuotteissa olevasta leimasta.

Schaefflerin valmistamat moottorin ja vaihteiston kumityynyt jatkavat tuttuun tapaan Ruville-tuotemerkillä. Schaefflerin muita tuotemerkkejä ovat INA ja LuK.

FAG – Laakerien asiantuntijasta alustan osien ammattilaiseksi

Jo vuodesta 1883 lähtien FAG on ollut yksi suurimmista alkuperäisen laakeritekniikan ja sen osien valmistajista, joten sillä on pitkä kokemus kovalle kuormitukselle altistuvien osien kehittämisestä. FAGin varaosat kehitetään yhteistyössä autovalmistajien kanssa ja tuotevalikoimaa päivitetään jatkuvasti vastaamaan markkinoiden tarpeita. Osat ovat OE-laatuisia ja valikoiman laakerit kuuluvat maailman eniten käytettyihin pyöränlaakereihin.

Koska Schaeffler haluaa tarjota selkeän ja kattavan valikoiman tuotteita ammattimaiseen alustan korjaukseen, uudistaa yritys myös muut alustan varaosat FAG-tuotemerkin alle. Uudistuneet korjausratkaisut ovat entisiä Ruville-paketteja kattavampia ja sisältävät näin ollen kaikki korjaukseen vaadittavat osat.

Uudistuneet tuotepakkaukset sisältävät kaikki osan asennukseen vaadittavat pultit ja mutterit.

 

Autoon sopivat Schaeffler-varaosat löytyvät Autoluettelosta rekisterinumerohaun avulla.

Tutustu Schaeffler REPXPERT -palveluun.

Jaa tämä artikkeli: