Road House -jarrupalat valmistetaan huolella alusta loppuun

Laadukkaat jarrupalat ovat tärkeä osa auton jarrujärjestelmää, ja sitä kautta merkittävimpiä auton osia liikenneturvallisuuden kannalta. Katso videolta, miten toimittajamme, espanjalainen Road House, valmistaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset jarrupalansa – huolella alusta loppuun. Video on englanninkielinen.

Vaihda kuluneet jarrupalat viipymättä uusiin!

Jarrupalat altistuvat käytössä mekaanisen kulutuksen lisäksi jatkuvasti myös lialle, kosteudelle ja kemikaaleille, jotka aiheuttavat korroosiota. On siis erittäin tärkeää tarkistaa palat säännöllisesti, ja vaihtaa kuluneet osat viipymättä uusiin.

Kahan valikoiman jarrupalat löytyvät kätevästi Autoluettelon rekisterinumerohaun avulla.

Road House – Jarrupaloja 50 vuoden kokemuksella

Road Housella on pitkä, 50 vuoden kokemus jarruosien valmistamisesta, ja se onkin tänä päivänä yksi  merkittävimmistä jälkimarkkinoiden jarrupalojen toimittajista Euroopassa. Yrityksen täysi fokus on nimenomaan jälkimarkkinoissa, ja automaattisten varastojen avulla se pystyy toimittamaan osia nopealla aikataululla ympäri maailman.

Road House tuottaa yli 25 miljoonaa jarrupalasarjaa vuodessa, ja se tarjoaa asiakkailleen yhden maailman kattavimmista jarrupalavalikoimista. Road Housen tuotevalikoima kattaa niin eurooppalaiset, amerikkalaiset, japanilaiset kuin korealaisetkin automerkit.

Jaa tämä artikkeli: