RGM-kynnyssuojat ja lokasuojan muovikaaret nyt Kahalta

Kahan RGM-tuotevalikoima on saanut täydennystä. Helposti asennettavien, laadukkaiden takaluukun kolhusuojien lisäksi valikoimaan on avattu nyt myös sivuovien kynnyssuojia sekä muutama lokasuojan muovikaarisetti.

RGM, eli Richard Grant Moldings, on englantilainen yritys, joka on erikoistunut millintarkasti istuvien, mallikohtaisten auton lisävarusteiden valmistamiseen. Kaikki tuotteet valmistetaan korkeiden laatustandardien mukaisesti RGM:n omassa tehtaassa Leighton Buzzardissa, 56 km Lontoosta pohjoiseen.

RGM-tuotteet valmistetaan kestävästä ABS-muovista mittatarkasti CNC-koneistuksella, mikä takaa tuotteen täydellisen, mallikohtaisen istuvuuden. Korkealaatuiset takaluukun kolhusuojat, kynnyssuojat ja lokasuojan muovikaaret ovat kaikki hillityn näköisiä, joten ne ovat huomaamattomia ja säilyttävät auton alkuperäisen ilmeen. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä autovalmistajien kanssa, joten uusiin malleihin sopivat tuotteet saadaan nopeasti markkinoille.

Kynnyssuoja asennettuna auton oveen.
RGM-kynnyssuojat ehkäisevät tehokkaasti naarmuuntumista.

Helposti asennettavat RGM-tuotteet suojaavat tehokkaasti

Auton maalipinta on erittäin herkkä naarmuuntumiselle. Etenkin maalattu takapuskuri ja ovien kynnykset altistuvat jatkuvasti hiekalle, kuralle ja kulutukselle. Maalipinnan vahingoittuminen on kuitenkin helposti estettävissä, kun herkät pinnat suojataan huomaamattomilla RGM-suojilla. Myös vanhemmat autot hyötyvät suojaamisesta, sillä suojat piilottavat vanhat naarmut ja estävät uusien syntymisen.

RGM-suojan asentaminen paikoilleen on yksinkertaista ja nopeaa. Toimenpide vie vain noin 10 minuuttia, joten asennuksen voi halutessaan tarjota asiakkaalle oston yhteydessä. Suoja kiinnitetään paikoilleen 3M-teipillä tai olemassa olevia ruuveja ja kiinnityspaikkoja hyödyntäen, joten kiinnitys ei vaadi uusien reikien porausta. Suojien mukana toimitetaan yksityiskohtaiset, kuvitetut asennusohjeet, joita seuraamalla kiinnitys onnistuu varmasti.

Kahan RGM-valikoima

RGM- lokasuojan muovikaarisetti Mercedes Benz Sprinterissä.
Muovikaaret suojaavat kiveniskemiltä ja ehkäisevät ruostumista.

Kahan RGM-tuotteiden valikoima keskittyy vahvasti takaluukun kolhusuojiin, mutta nyt saatavilla on myös valikoima ovien kynnyssuojasarjoja. Huomioithan, että osa suojasarjoista on vain etuoviin ja osa sisältää suojat sekä etu- että takaoviin. Lisäksi valikoimaan on otettu muutama pakettiautoon sopiva lokasuojan muovikaarisetti. Muovikaaret suojaavat tehokkaasti kiveniskemiltä ja ehkäisevät ruostumista.

Suurin osa uutuustuotteista on tällä hetkellä tilaustuotteita, mutta tuotteita on tulossa myös Kahan varastolle.

Seuraa valikoiman kehittymistä ja katso, mitä RGM-tuotteita mihinkin ajoneuvoon on saatavilla:

> Lisävarusteet > Kolhusuojat – RGM

Jaa tämä artikkeli: