Mallikohtaiset Pebe-istuinsuojat pakettiautoihin

Moni 90-luvulla autoa ajanut muistaa räsymatoista askarrellut istuinsuojat. Tämä, siihen aikaan muodikas, viritelmä on kuitenkin vuosien varrella saanut väistyä käytännöllisempien vaihtoehtojen tieltä. Nykyään parhaat istuinsuojat pakettiautoihin ovat täysin mallikohtaisia, tyköistuvia ja huomaamattomia.

Kaha toimii maahantuojana ruotsalaisen Pebe Ab:n laadukkaille istuinsuojille. Pebe on erikoistunut etenkin mallikohtaisten istuinsuojien valmistamiseen, ja yritykselle on kertynyt kokemusta istuinsuojista jo lähes 40 vuoden ajalta. Pebe on osa ruotsalaista CalixKlippan-konsernia, joka tunnetaan parhaiten Calix-autolämpötuotteistaan.

Ammattikäytössä olevat ajoneuvot valikoiman keskiössä

Etenkin ammattikäytössä olevien hyötyajoneuvojen istuimet altistuvat kovalle kulutukselle. Autoon nousuja ja autosta poistumisia voi syntyä kymmeniä yhden päivän aikana, mikä tarkoittaa satoja nousuja kuukaudessa. Lisäksi ajon aikainen paine ja likaantuneet työvaatteet kuluttavat istuinta ja sen verhoilua. Näiden tekijöiden yhteisvaikutuksesta istuin voi vahingoittua tai jopa revetä yllättävän nopeasti. Tämä ei ole pelkästään kosmeettinen, auton arvoa alentava ongelma, vaan sillä on vaikutusta myös istuimen ergonomiaan. Jos istuimen pehmusteet vahingoittuvat, voi vartalon tuki kadota oleellisista kohdista.

Yllä mainitut seikat ovat syy siihen, että Kahan Pebe-valikoima keskittyy vahvasti hyötyajoneuvoihin. Valikoimastamme löytyy satoja istuinsuojasarjoja, joten sopiva suojasarja löytyy lähes kaikille pakettiautoille.

Miksi valita Pebe-istuinsuoja?

Peben Stark NG -kuosin istuinsuojien keskiosa on kestävää kangasta ja sivut keinonahkaa.

Tärkein Pebe-istuinsuojien myyntivaltti on niiden tarkka, mallikohtainen istuvuus. Koska suoja istuu kuin hansikas, ei suojan asentoa tarvitse jatkuvasti olla korjailemassa. Suoja pysyy tiukasti paikoillaan penkin mallin mukaan mitoitetuilla resoreilla ja kiinnikkeillä.

Istuinsuojan ansiosta istuimen verhoilu pysyy puhtaana ja ehjänä kovemmassakin käytössä, mikä nostaa auton jälleenmyyntiarvoa tulevaisuudessa. Laadukas istuinsuoja parantaa myös kuljettajan työergonomiaa, sillä vaahtomuovilaminointi vähentää istumisen aiheuttamaa painetta. Jos valitset konepestävästä materiaalista valmistetun istuinsuojan, puhtaanapitokin helppoa ja vaivatonta.

Tyylikkäät istuinsuojat pakettiautoihin

Pebe-istuinsuojia on saatavilla kahdessa käytännöllisessä kuosissa. Sekä Stark NG- että Stark Art NG -kuosit ovat huomaamattoman tyylikkäitä, joten ne pitävät matkustamon siistin näköisenä.

Stark NG on hyvin hengittävä ja kestävä istuinsuoja, jonka keskiosa on kestävää kangasta ja sivut keinonahkaa. Stark NG -kuosi on erinomainen valinta esimerkiksi silloin, kun kuljettajan säännölliseen varustukseen kuuluu työkaluvyö – joustava ja kestävä kangasosa ehkäisee hyvin esimerkiksi ruuvimeisselin pistoksia. Stark NG -istuinsuojat ovat konepestävissä.

Stark Art NG -kuosi on puolestaan täysin keinonahkainen, mikä tekee siitä klassisen tyylikkään ja helppohoitoisen. Istuinsuoja on helppo pitää puhtaana, sillä puhdistukseen riittää useimmiten vain vesi ja mikrokuituliina.

Kaikki Pebe-istuinsuojat on suunniteltu auton turvavarusteet huomioon ottaen. Onnettomuustilanteessa suoja ei estä sivutörmäyssuojan toimintaa.

Voit tutustua soveltuvuuksiin ja asennusvideoihin osoitteessa: pebe.fi

Pebe-valikoimasta löytyy istuinsuojien lisäksi erinomainen tuote lapsiperheille – tutustu kätevään potkusuojaan!

Jaa tämä artikkeli: