Pakettiauton kattotelineet ja muut järkevät lisävarusteet

Pakettiauton ammattimaisessa käytössä tulee tarvetta jos jonkinmoiselle arkea helpottavalle lisävarusteelle. Pakettiauton kattotelineet ja tavaratilan valaistus ovatkin pakettiauton varusteluun keskittyneen SmartVan-valikoiman hittituotteita.

SmartVan-valikoiman avulla saat tavaratilasta toimivan kokonaisuuden.

SmartVan on tanskalainen, kuorman kuljetukseen ja pakettiauton varusteluun erikoistunut yritys, jonka ydinajatuksena on tarjota autoon simppeleitä varusteratkaisuja, jotka helpottavat ammattilaisten arkea. Käytännöllisten ja mukautuvien tuotteiden avulla saadaan luotua kuhunkin tarpeeseen juuri sopiva, toimiva kokonaisuus.

SmartVanilla myös tuotteiden asennettavuuteen kiinnitetään huomiota. Varustekokonaisuudet ovat helppoja asentaa, joten toimenpiteen voi useimmissa tapauksissa suorittaa halutessaan itse.Tuotevalikoimasta löytyy niin tavaratilan panelointeja ja valaistusratkaisuja kuin taakkatelineitä ja kuorman kuljetusratkaisujakin.

Kahan koko Smartvan-valikoiman löydät Autoluettelosta.

LED-sisävalot saavat pakettiauton tavaratilan kirkkaaksi

Hämärässä pakettiauton tavaratilassa on hankalaa työskennellä, ja etenkin talven pimeimpinä ajanjaksoina tavaratilan omien valaisimien tuottama valo tuntuu usein riittämättömältä. SmartVanin valikoimasta löydät helposti asennettavat LED-sisävalot, jotka tarjoavat kaivattua lisävalaistusta tavaratilaan.

SmartVan-sisävalot tarjoavat huomattavasti alkuperäistä kirkkaamman valaistuksen.

SmartVan LL600 LED -sisävalo on tarkoitettu korvaamaan ajoneuvon alkuperäinen sisävalaisin, ja se sopii suoraan alkuperäisen valon liittimiin. LL600-sisävalot tuottavat pakettiauton omia valaisimia kirkkaamman valon, joten oikeita tarvikkeita ja työkaluja ei tarvitse enää etsiä taskulampun avulla.

SmartVan LL600-sisävalot

  • Valaisimessa on 6 LEDiä, joista syntyy lämmin, valkoinen 3500K valo
  • Valaisimen mitat: 144x73x15 mm (ilman kiinnikkeitä)
  • Automallikohtainen liitin sisältyy pakkaukseen
  • Helppo asennus, ei vaadi työkaluja

Pakettiauton kattotelineet maksimoivat kuljetuskapasiteetin

Yksi keskeisistä tuoteryhmistä Kahan SmartVan-valikoimassa ovat Ultibar-taakkatelineet, jotka on suunniteltu nimenomaan pakettiautoihin mallikohtaisesti soveltuviksi. Taakkatelineen avulla ajoneuvon kuljetuskapasiteetti saadaan maksimoitua, kun tavaraa voidaan kuljettaa myös katolla.

Ultibar-taakkatelinepaketit sisältävät telinetangot, jalkasarjan, asennussarjan sekä kaksi paria kuormarajaajia.

Ultibar-taakkatelinepaketteja on saatavilla kahdella, kolmella, neljällä tai viidellä telineellä. Telinepaketti on tilattavissa yhdellä tuotenumerolla ja se sisältää telinetangot, jalkasarjan, asennussarjan sekä kaksi paria kuormarajaajia. Telineiden kantavuus on 55 kg/tanko. Muistathan kuitenkin huomioida ajoneuvon suurimman sallitun kattokuorman, kun lastaat tavaroita telineisiin.

SmartVan Ultibar -taakkatelineet on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne ovat kevyitä ja kestäviä. Muotoilussa on huomioitu aerodynaamisuus, jolla telineiden aiheuttamaa ajomelua on saatu laskettua merkittävästi. Tuotteet on valmistettu Iso-Britanniassa.

Vinkki! Ultibar-telineisiin on saatavilla myös useita lisävarusteita kuten majakkateline, lisävalojen pidikkeitä sekä korotussarjoja.

Jaa tämä artikkeli: