OSRAM Cool Blue Intense -tuoteperheen uusi sukupolvi

Suosittu OSRAM Cool Blue Intense -tuoteperhe päivittyy tänä syksynä uusiin Cool Blue Intense NextGen -tuotteisiin. Uudistuneet tuotteet tarjoavat entistäkin kirkkaampaa, valkoista valoa talven pimeyteen. Päivitys koskee sekä kaasupurkaus- että halogeenilamppuja. Suurin osa uutuustuotteista on jo saapunut Kahan varastolle, ja viimeisetkin ilmaantuvat loppusyksyn aikana.

Haluatko hankkia tuotteen itsellesi? Löydä lähin jälleenmyyjä täältä

Mikä muuttuu OSRAM Cool Blue Intensessä?

Päivitys OSRAM Cool Blue Intense NextGen -tuotteisiin tuo mukanaan jonkin verran muutoksia niin pakkauksiin, ominaisuuksiin kuin tuotevalikoimaankin. Uudet tuotepakkaukset ovat väritykseltään turkooseja, jotta ne ovat helposti erotettavissa edeltäjistään.

Uudet tuotepakkaukset ovat väritykseltään turkooseja ja ne on merkitty NextGen-logolla.

Cool Blue Intense NextGen -halogeenilamput:

  • Värilämpötila jopa 5000 K
  • Jopa 100 % enemmän kirkkautta*
  • Uutuutena tuoteperheessä HIR2-autolamppu

Cool Blue Intense NextGen -kaasupurkauslamput:

  • Värilämpötila jopa 6200 K
  • Jopa 150 % enemmän kirkkautta*
  • Uutuutena tuoteperheessä D8S-kaasupurkauslamppu

*Verrattuna ECE R112 -minimivaatimuksiin

OSRAM toimii ensiasennuslamppujen toimittajana lähes kaikille maailman autovalmistajille ja noin puolet uusista autoista toimitetaankin OSRAM-lampuilla varustettuina. OSRAM-tuotteet täyttävät kaikki alan korkeimmat laatustandardit.

> OSRAM-polttimot Autoluettelossa

 


Vaihda palaneet polttimot heti

Liikenteessä näkee päivittäin autoja, joissa on polttimo jos toinenkin palanut. Etenkin Suomen pimeissä talviolosuhteissa tämä saattaa aiheuttaa vaaratilanteita, jotka olisivat olleet vältettävissä asianmukaisella valaistuksella.

Jokainen kuljettaja on vastuussa oman ajoneuvonsa näkyvyydestä liikenteessä. Viallisilla ajovaloilla ajaminen on paitsi turvallisuusriski, niin myös peruste sakoille tai huomautukselle. Tarkista siis säännöllisesti, että kaikki autosi tärkeimmät polttimot (kauko- ja lähivalot, suuntavilkut ja jarruvalot) toimivat. Mikäli joku polttimoista on pimeänä, vaihda se viipymättä uuteen.

 

Tutustu myös OSRAMin laadukkaisiin lisävaloihin.

Jaa tämä artikkeli: