Nova Standard -valovaljaat parantavat työturvallisuutta

Suomen talvi on niin pimeä, että esimerkiksi rakennustyömaalla liikkuvaa henkilöä on lähes mahdotonta huomata. Työmailla sattuukin valitettavan paljon onnettomuuksia, joita olisi voinut ehkäistä tehokkailla valovaljailla. Nova Standard -valovaljaat auttavat kantajaansa näkymään joka suuntaan jopa 600 metriin asti.

Valovaljaat parantavat työturvallisuutta esimerkiksi rakennustyömailla.

Rakennustyömailla työympäristö ja -koneet ovat usein hyvin valaistuja, mutta työntekijät eivät. Työturvallisuuden kannalta olisi kuitenkin tärkeää, että myös henkilöt olisivat kirkkaasti valaistuja, ja siten helpommin havaittavissa. Nova Standard -valovaljaat on suunniteltu erityisesti tällaisiin työympäristöihin. Valovaljaat parantavat merkittävästi esimerkiksi tietyömaiden, rakennustyömaiden sekä satamien työntekijöiden työturvallisuutta.

Nova Standard -valovaljaat takaavat näkyvyyden joka suuntaan

Nova Standard -valovaljaissa näyt varmasti jokaiseen ilmansuuntaan. Valjaiden olkahihnat on varustettu keltaisilla, pystysuuntaisilla LED-valoilla, selkäpuoli punaisilla, vaakatasossa kulkevilla LED-valoilla ja valjaiden etuosassa on valkoiset valot, jotka toimivat myös työvaloina. Etuosan valkoiset valot ovat himmennettävissä. Valjaissa on kaksi näppäintä, joiden avulla säätelet kaikkia valoja. Kun valjaiden kaikki valot ovat päällä, henkilö on havaittavissa joka suunnasta jopa 600 metrin päästä.

Valovaljaat toimivat mukana tulevalla virtapankilla, joka laitetaan selkäpuolella olevaan taskuun. Virtapankin kesto on noin 15 tuntia. Myös valjaiden etupuolella on kosteudelta suojattu tasku, jossa voi säilyttää esimerkiksi puhelinta ja muita tavaroita.

Valovaljaita on saatavilla oranssina ja keltaisena. 4light AB valmistaa valjaat Ruotsissa.

Huom! Käytä Nova-valjaita yhdessä nykyisten huomiovarusteiden kanssa, jotta varoitusluokitus säilyy ennallaan.

Jaa tämä artikkeli: