MXN Full HD -kamerat tarjoavat laadukasta kuvaa

Erilaiset kuljettajan työtä helpottavat peili- ja kamerajärjestelmät ovat lisääntyneet viime vuosina etenkin hyötyajoneuvoissa. Suttuisesta pikselimössöstä on todellakin tultu harppauksia eteenpäin –Kahan valikoiman uudet MXN-kamerat ja -monitorit tarjoavat yksityiskohtaista Full HD -laatuista kuvaa, joten kuljettajalta ei jää mikään huomaamatta.

Uutuuskamerat ovat tuttua, kestävää MXN-laatua uudella kuvakennolla varustettuna. Uudistunut kuvakenno mahdollistaa huomattavasti tarkemman kuvanlaadun, jota on ilo seurata MXN HD -monitorilta. Nämä uutuudet soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi HCT-rekkojen kameroiden kuvanlaadun parantamiseen vaatimusten mukaisiksi. MXN:n Full HD-mallistossa on yhteensä yhdeksän kameraa ja kaksi niiden kanssa yhteensopivaa monitoria.


Full HD Corner 200°

MXN Full HD Corner -kamera 200°

Uudella MXN Full HD Corner 200° -laajakuvakameralla on mahdollista myös korvata useampi peili, sillä yhdessä uuden HD (TVI) -monitorin kanssa järjestelmä täyttää ECE R46-, Class V- ja Class VI -luokkien vaatimukset.

Corner-kamera on vedenpitävä (IP69K-luokitus) ja siinä on laaja, 200 asteen kuvakulma. Pallokameran mukana tulee tukeva asennusjalka sekä useita asennuskulman säätöpaloja. Kameran käyttölämpötila: -40…+ 80 °C.

 


MXN80C

MXN80C ja MXN81C nyt Full HD:nä

Myös Kahan suosituin kameramalli, MXN80C, on saanut päivitetyn Full HD -version. Kestävässä, värikuvallisessa 140° peruutuskamerassa on kaikki tarpeellinen: IR, lämmitys, suojavisiiri ja mikrofoni. Vedenpitävä, IP69K-luokitus. Käyttölämpötila -40 ° C…+ 80 °C.

MXN81C-mallista puuttuu suojavisiiri, muuten ominaisuudet ovat samat.

 


Kätevät ja monipuoliset MXN-pallokamerat

MXN-pallokamera on pieni ja huomaamaton.
MXN44CTVI-pallokamera

MXN:n Full HD -mallistossa on lisäksi useita kompaktinkokoisia pallokameroita, jotka sopivan monenlaiseen käyttötarkoitukseen kuten valvontakameroiksi. Pallokameroita on saatavilla 40°, 78° ja, 130° kuvakulmilla. Myös kaikki MXN-pallokamerat ovat vedenpitäviä (IP69K), ja ne ovat helppoja asentaa ja säätää. Kamerat on varustettu sisäänrakennetuilla mikrofoneilla sekä IR-valoilla.

MXN44CTVI-pallokamerat ovat erittäin pienikokoisia (halkaisija vain 38 millimetriä), mikä helpottaa entisestään kameroiden sijoittamista. Näissä malleissa on herkkä kuvakenno (0,5 luksia), joten pimeässä näkemiseen ei tarvita infrapunavaloja. Tästä pallokamerasta on saatavilla versiot 140° ja 78° kuvakulmilla.

 


Uudet monitorit sopivat yhteen Full HD -kameroiden kanssa

Valikoimassa on myös kaksi uutta Full HD (TVI) -kameroiden kanssa yhteensopivaa monitoria. Monitorit soveltuvat käytettäväksi myös vanhempien MXN-kameroiden kanssa. Huom! Uudet Full HD-kamerat vaativat kuitenkin kaverikseen jommankumman näistä uusista monitoreista.

Molemmat HD-monitorit on varustettu korkearesoluutioisella, 10,1 tuuman IPS Digital TFT LCD -näytöllä ja laajalla 178° katselukulmalla. Monitorin mukana tulee tukeva asennusjalka, joka kestää raskaampaakin tärinää. Monitoreja on saatavilla kolmen tai neljän kameran sisääntulolla.

PSST! Myös tallentimista on tulossa uudet HD-mallit, jotka toimivat sekä Full HD että tavallisille kameroille.

Jaa tämä artikkeli: