Metzger tarjoaa varaosia 40 vuoden kokemuksella

Metzger Autoteile on saksalainen varaosatoimittaja, jonka kattavasta valikoimasta löytyy yli 35 000 henkilöautoihin soveltuvaa tuotetta. Kahan Metzger-valikoima on keskittynyt erityisesti ruiskutussuuttimiin, ovien lukkoihin, imusarjan antureihin, ylivuoto- ja huohotusletkuihin sekä pesunestepumppuihin. Tuotteet löytyvät Autoluettelosta rekisterinumerohaun avulla. Kaha tarjoaa kaikille varaosille 3 vuoden takuun.


Ruiskutussuuttimet

Metzgerin ruiskutussuuttimien valikoima on yksi markkinoiden suurimmista, sillä soveltuvuuksia löytyy kaiken kaikkiaan noin 9000 ajoneuvolle. Osa osista on uusia ja osa tehdaskunnostettuja – kaikki kuitenkin korkeaa OE-laatua.

Kahan valikoimassa on runsaasti Metzgerin ovilukkoja.

Oven lukot

Myös ovilukkojen osalta Metzger on yksi laajimmista TecDoc-toimittajista. Valikoimasta löytyy soveltuvuus lähes 8500 ajoneuvoon. Kaikki osat ovat IATF 16949 -sertifioituja, mikä takaa mekaanisten ja sähköisten komponenttien tasaisen laadun.

Pesunestepumput

Yksin Metzgerin tärkeimmistä tuoteryhmistä on nykyään pesunestepumput. Tuotteita on valikoimassa noin 150, mikä kattaa kaikki tärkeimmät ajoneuvosovellukset Euroopan markkinoilla. Tuoteryhmä kuitenkin kasvaa tasaiseen tahtiin.

Imusarjan paineanturit

Metzgerin monipuolisesta varaosavalikoimasta löytyy myös yli 70 imusarjan paineanturia. Valikoimasta löytyy sekä OE-osia että korkealaatuisia jälkimarkkinaosia. Kehitteillä on myös tuotteita, joissa ohjauselementti on valmiiksi asennettu ja ohjelmoitu, joten osan vaihto sujuu korjaamolla entistä helpommin ja nopeammin.

 


Korkealaatuisia Metzger-osia nopealla toimituksella

Jo yli 40 vuotta alalla toiminut Metzger Autoteile on tänä päivänä nykyaikainen perheyritys, jonka toiminnan keskiössä ovat pitkäaikaiset, luotettavat kumppanuudet niin asiakkaiden kuin toimittajienkin kanssa. Saksan Filderstadtissa sijaitseva yritys työllistää yli 150 henkilöä.

Metzgerin tilat sijaitsevat Stuttgartin lentokentän kupeessa.

Kaikki Metzgerin tuotteet ovat tiukkojen laatustandardien mukaisia, ja ne testataan huolellisesti ennen valikoimaan päätymistään. Lisäksi laatua tarkkaillaan tekemällä varaosille pistokokeita, joilla varmistetaan tuotteiden 100 % turvallisuus.

Metzger on panostanut viime vuosina merkittävästi tuotteiden saatavuuteen ja toimitusnopeuteen, mikä on mahdollistanut tehokkaan toimituksen myös Saksan rajojen ulkopuolelle. Nykyään yritys toimittaa tuotteitaan yli 50 eri maahan.

Nopean toimituksen taustalla on Metzgerin huippumoderni logistiikka. Uusi, täysin automaattinen varasto valmistui Stuttgartin lentokentän kupeeseen tammikuussa 2018. Varaston huipputeknologia yhdistettynä erinomaiseen sijaintiin ovat nopeuttaneet Metzgerin tilauksien käsittelyaikoja merkittävästi.

Jaa tämä artikkeli: