LIQUI MOLY Marine -tuotteet pitävät veneesi kunnossa

Ajoneuvon toimintavarmuus on ensiarvoisen tärkeää, etenkin vesillä. Jos jokin osa veneestä ei toimi, vaara jäädä veden varaan on todellinen. Siksi LIQUI MOLY Marine -tuotteet on kehitelty vastaamaan erityisesti veneilyn vaatimuksiin.

Olitpa moottoriveneellä huristelija, purjehtija tai innokas kalastaja; LIQUI MOLY Marine -sarjasta löydät sopivat tuotteet veneesi huoltamiseen. Monipuolinen tuoteperhe sisältää tarvittavat lisäaineet, moottori- ja vaihteistoöljyt, rasvat sekä huolto- ja hoitotuotteet, joiden avulla veneesi pysyy priimakunnossa.

LIQUI MOLY Marine – Luotu veneiden tarpeisiin
Marine-sarjan moottoriöljy

Niin kuin LIQUI MOLYn autopuolellakin, myös venepuolen tärkeimpiä tuotteita ovat moottoriöljyt ja lisäaineet. LIQUI MOLYn tuotteista löytyy moottoriöljyjä sekä neli- että kaksitahtimoottoreille. Marine-sarjan moottoriöljyt ovat varta vasten veneille kehiteltyjä tuotteita, sillä öljyn vaatimukset ja käyttö ovat erilaisia kuin autoilla.

Marine-sarjan lisäaineet on kehitelty helpottamaan veneilijän elämää ja ratkaisemaan veneen ongelmia. Yksi kätevimmistä bensiinikäyttöisen veneen lisäaineista on ”Fuel Stabiliser”, joka suojaa polttoainetta vanhentumiselta ja hapettumiselta, kun vene seisoo paikoillaan. Tuote myös estää korroosiota koko polttoainejärjestelmässä.

LIQUI MOLY Marine -sarjan ykkösaine dieselmoottoreille on ”Diesel Protect”, joka puhdistaa ja suojaa polttoainejärjestelmää. Monipuolisen tuotteen käyttö parantaa setaanilukua, antaa suojan korroosiota vastaan sekä poistaa epäpuhtauksia järjestelmästä. Diesel Protect myös estää bakteerien syntymistä, joten tuotetta kannattaa käyttää myös ennaltaehkäisevästi.

LIQUI MOLY – Luotettavia tuotteita 50 vuoden kokemuksella

LIQUI MOLY on tunnettu paitsi kattavista tuotesarjoistaan, niin myös perinteikkäänä öljy- ja lisäainevalmistajana. Yli 50 vuoden kokemus autoalalta on kerryttänyt paljon tietotaitoa ja kyvyn kehitellä toimivia, laadukkaita tuotteita. Muutama vuosi sitten LIQUI MOLY laajensi toimintaansa ja loi LIQUI MOLY Marine –sarjan, joka sisältää veneille räätälöityjä tuotteita. Tuotteet on suunniteltu soveltuviksi myös vesillä vallitseviin, ankarampiin olosuhteisiin.

LIQUI MOLY kehittää tuotteitaan pitkälti asiakaspalautteen pohjalta. Asiakaspalaute auttaa parantelemaan olemassa olevia tuotteita, mutta toimii myös uusien tuotteiden kehittelyn perustana. Jos valikoimasta ei löydy asiakkaan tarpeita tyydyttävää tuotetta, keskittyy LIQUI MOLY sellaisen kehittämiseen. Kaikki yrityksen tuotteet kehitelty ja valmistettu Saksassa.

LIQUI MOLY Marine -tuotteet löytyvät Autoluettelosta.

Jaa tämä artikkeli: