Neljä autolehteä: LIQUI MOLY on paras öljymerkki

Yhteensä noin 7,2 miljoonaa saksalaista lukijaa vastasi neljän suuren autolehden; Auto Bildin, Auto Motor und Sportin, Auto Zeitungin ja Motor Klassikin kyselyyn, jossa kysyttiin mielipidettä parhaasta öljymerkistä. Kaikkien neljän lehden valinta osui jälleen saksalaiseen LIQUI MOLYyn.

LIQUI MOLY on menestynyt lehtien kyselyissä hyvin myös menneinä vuosina, sillä Auto Motor und Sportin ja Auto Zeitungin kohdalla valinta oli jo kahdeksas perättäinen ja myös Auto Bild ja Motor Klassik valitsivat LIQUI MOLYn parhaaksi seitsemättä kertaa peräkkäin. LIQUI MOLYn toimitusjohtaja Ernst Prost antaa suurta arvoa lukijakyselyissä menestymiselle, sillä äänestykset ovat demokraattisia ja antavat siten realistista kuvaa kuluttajien mielipiteistä.

Markkinointi, laatu ja innovaatio ovat LIQUI MOLYn menestyksen kulmakiviä

Moottoriöljyjen markkinat ovat pitkälti suurten, globaalien konsernien hallinnassa. Silti keskisuuri LIQUI MOLY onnistuu menestymään alan jättien rinnalla ja olemaan ykkösenä sekä markkinaosuudessa että asiakastyytyväisyydessä mitattuna.

LIQUI MOLY tekee suuria panostuksia markkinointitempauksiin sekä kansainvälisiin sponsorointipaketteihin, joten brändi on saanut paljon maailmanlaajuista näkyvyyttä. Viime kuukausien aikana LIQUI MOLYn logo on ollut isosti esillä lukuisissa talviurheilutapahtumissa ja tällä hetkellä yritys on mukana moottoripyörien MM-sarjassa MotoGP:ssä. LIQUI MOLY sponsoroi myös toukokuussa Tanskassa järjestettäviä jääkiekon MM-kisoja, joten logo tulee taas olemaan näkyvillä miljoonille ihmisille.

Onnistuneen markkinoinnin myötä saatu tunnettuus on LIQUI MOLYlle tärkeää, mutta menestyksen perimmäisiä syitä ovat kuitenkin tuotteiden korkea laatu ja innovaatio. Yritys investoi vuosittain miljoonia euroja tutkimukseen ja tuotekehitykseen, jotta se pystyisi tarjoamaan huippulaatuisia tuotteita sekä vanhoille museoautoille että kaikkein uusinta moottoritekniikkaa hyödyntäville automalleille. LIQUI MOLY tekee myös läheistä yhteistyötä suurimpien autovalmistajien kanssa, jotta asiakkaille pystytään tarjoamaan öljyjä, jotka täyttävät eri luokitusten vaatimukset.

Suomenkielinen LIQUI MOLY -verkkosivusto on uudistunut

LIQUI MOLY on vastikään uusinut suomenkieliset liqui-moly.fi -verkkosivunsa. Sivusto on nyt selkeämmin jäsennelty ja vierailijat löytävät etsimänsä aiempaa helpommin ja nopeammin. Käyttäjäystävällisempää sivustoa on myös entistä helpompaa käyttää älypuhelimilla ja tableteilla. Uudistuneelle sivustolle on myös lisätty uutta sisältöä ja toimintoja, joista merkittävimpiä on kattava FAQ-osio, josta kuluttaja löytää valmiit vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin kuten ”Voiko moottoriöljyjä sekoittaa keskenään?” ja ”Mitä tapahtuu, moottoriöljyä täyttää liikaa?”.

LIQUI MOLYn öljyopas on myös uudistuneen sivuston ydin. Syöttämällä oppaaseen ajoneuvon rekisterinumeron käyttäjä saa listauksen kyseiseen ajoneuvoon sopivista öljyistä. Vaihtoehtoisesti sopivia öljyjä voidaan hakea myös ajoneuvon merkin, mallin ja moottorityypin avulla.

Tutustu LIQUI MOLYn valikoimaan Autoluettelossa.

LIQUI MOLYn jälleenmyyjät löydät tästä.

Jaa tämä artikkeli: