Lemförder -alustan osat Kahalta 3 vuoden takuulla

Lemförder on perinteikäs, ZF Aftermarketin valikoimaan kuuluva alustan ja ohjauksen osien tuotemerkki, joka on ollut markkinoilla jo yli 70 vuoden ajan. Yli 50 ajoneuvovalmistajaa käyttää Lemförderiä alkuperäisosina, minkä lisäksi tuotemerkillä on vahva jalansija myös jälkimarkkinoilla. Lemförderin laajassa varaosavalikoimassa on kaiken kaikkiaan yli 13 000 osaa.

Kahan Lemförder-valikoiman tuotteet löytyvät Autoluettelon rekisterinumerohaun avulla. Valikoimassa on muun muassa raidetankoja, ohjausvipuja, moottorin tukia sekä voimansiirron ja korin kumi- ja metalliosia, joista suurta osaa on saatavilla suoraan varaston hyllyltä. Myönnämme kauttamme hankituille Lemförder-osille lisäksi 3 vuoden erikoistakuun.

 

Alkuperäislaatua jälkimarkkinoille
Lemförderin varaosat täyttävät samat tiukat laatustandardit kuin alkuperäisosat.

Lemförder on alkuperäisvalmistaja ohjauksen ja pyöräntuennan komponenteissa, ja yrityksen vankka asiantuntijuus ulottuu myös sen varaosatarjontaan. Lemförderin jälkimarkkinoille tarjoamat varaosat täyttävät samat korkeat laatustandardit kuin alkuperäisosat.

Jousitus- ja ohjaustekniikka ovat ajoneuvon turvallisuuden kannalta keskeisessä osassa, joten jokainen osa käy läpi pitkän kehitys- ja testausprosessin ennen markkinoille päätymistään. Lemförder-osat mahdollistavat siten parhaan mahdollisen ajotuntuman ja -turvallisuuden.

Yli 90 % Lemförderin osista on valmistettu Saksassa.

 


ZF Friedrichshafen AG

Jo vuonna 1915 perustettu, saksalainen ZF Friedrichshafen AG on todellinen autoalan jätti, jolla on noin 270 toimipistettä ympäri maailmaa. Vuonna 2020 ZF osti WABCO Holdings Inc. -yhtiön, mikä nosti yrityksen työntekijämäärän yli 150 tuhanteen. Viime vuonna yrityksen liikevaihto oli huikeat 32,6 miljardia.

ZF:n menestys perustuu pitkälti sen vahvoihin tuotemerkkeihin: Lemförder, Sachs, TRW ja WABCO. Yrityksen laaja tuote- ja palveluvalikoima ulottuu kaikentyyppisiin ajoneuvoihin, ja sen maailmanlaajuisesti tunnettuihin brändeihin luotetaan.

 

Lue myös: Sachs-iskunvaimentimet kolmen vuoden takuulla

Jaa tämä artikkeli: