Lämmin auto talveksi nyt asennettuna 269€

Turvallisuus ja mukavuus ovat olennaista nykypäivän autonlämmityksessä. ComfortKit lämmittää autosi sisätilat ja säästää aikaa ikkunoiden rapsuttelulta. Lämmitin on sekä mukava, että turvallinen lisävaruste autollesi.

ComfortKit sisältää kaiken tarvittavan asennukseen. Paketissa ovat kaapelit, asennustarvikkeet sekä sisätilanlämmitin. Mikäli autossa on jo asennettuna moottorinlämmitin, niin sitä voidaan edullisesti ja helposti laajentaa Calix ComfortKit – järjestelmällä sisälämmittimeksi. Adapterin kanssa se on yhteensopiva myös muiden lämmitystuotemerkkien kanssa.  Toki ComfortKit – järjestelmää voidaan vielä täydentää erikseen moottorinlämmittimellä tarvittaessa.

Calix ComfortKit –akkulaturilla virtaa joka säällä

Ylläpitolaturi on uusimmissa automalleissa yhä tärkeämpi lisävaruste. Akun varaustilan säilyttäminen on auton käynnistämisessä jopa olennaisempaa kuin moottorin lämmittäminen. Calix ComfortKit – järjestelmään voit helposti yhdistää akkulaturin ja taata talvikäynnistys joka tilanteessa.

ComfortKit – järjestelmä sopii autoilijoille, joilla on käytettävissään pistorasia kiinteistön ulkoseinässä tai tolppapaikka.  Ajastimella sen voi säätää lämmittämään 1-2 tuntia ennen ajoon lähtöä.

Hieman isompiin autoihin, esimerkiksi kookkaisiin tila-autoihin tai maastureihin, sopivat paremmin 1600- tai 1800 wattiset ratkaisut.  Calix ComfortKitin etuja ovat myös kaikille Calix – tuotteille myönnettävä pitkä, 5 vuoden takuu ja huoltovapaus.

Calix ComfortKit (1400W) 269-,

  • Sisältää kaiken tarvittavan asennukseen
  • Voidaan tarvittaessa täydentää moottorinlämmittimellä
  • Järjestelmää voidaan helposti laajentaa myös akkulaturilla
  • Pitkä, 5 vuoden takuu ja huoltovapaus

Tarkista lähin jälleenmyyjä ja asennus tästä linkistä

Calix Comfortkit 269,- asennettuna

Jaa tämä artikkeli: