Lämmin auto talveksi nyt asennettuna 249€

Turvallisuus ja mukavuus ovat olennaista nykypäivän autonlämmityksessä. Comfort Kit lämmittää autosi sisätilat ja säästää aikaa ikkunoiden rapsuttelulta. Lämmitin on sekä mukava, että turvallinen lisävaruste autollesi.

Comfort Kit sisältää kaiken tarvittavan asennukseen. Paketissa ovat kaapelit, asennustarvikkeet sekä sisätilanlämmitin. Mikäli autossa on jo asennettuna moottorinlämmitin, niin sitä voidaan edullisesti ja helposti laajentaa Calix Comfort Kit – järjestelmällä sisälämmittimeksi. Adapterin kanssa se on yhteensopiva myös muiden lämmitystuotemerkkien kanssa.  Toki Comfort Kit – järjestelmää voidaan vielä täydentää erikseen moottorinlämmittimellä tarvittaessa.

Calix Comfort Kit –akkulaturilla virtaa joka säällä

Ylläpitolaturi on uusimmissa automalleissa yhä tärkeämpi lisävaruste. Akun varaustilan säilyttäminen on auton käynnistämisessä jopa olennaisempaa kuin moottorin lämmittäminen. Calix Comfort Kit – järjestelmään voit helposti yhdistää akkulaturin ja taata talvikäynnistys joka tilanteessa.

Comfort Kit – järjestelmä sopii autoilijoille, joilla on käytettävissään pistorasia kiinteistön ulkoseinässä tai tolppapaikka.  Ajastimella sen voi säätää lämmittämään 1-2 tuntia ennen ajoon lähtöä.

Hieman isompiin autoihin, esimerkiksi kookkaisiin tila-autoihin tai maastureihin, sopivat paremmin 1600- tai 1800 wattiset ratkaisut (alk. 269-,).  Calix Comfort Kitin etuja ovat myös kaikille Calix – tuotteille myönnettävä pitkä, 5 vuoden takuu ja huoltovapaus.

Calix Comfort Kit (1400W) 249-,

  • Sisältää kaiken tarvittavan asennukseen
  • Voidaan tarvittaessa täydentää moottorinlämmittimellä
  • Järjestelmää voidaan helposti laajentaa myös akkulaturilla
  • Isompiin autoihin 1600- tai 1800 wattiset ratkaisut (alk. 269-,)
  • Pitkä, 5 vuoden takuu ja huoltovapaus

Tarkista lähin jälleenmyyjä ja asennus tästä linkistä

Calix_ck_kahaviesti_fi

Jaa tämä artikkeli: