Kysy varaosille kolme vuoden takuuta

3v_takuu

Tilanne on tuttu useimmille autoilijoille. Auto pitäisi viedä huoltoon ja kiirekin olisi. Mutta mistä tietää, mihin huoltokorjaamoon auto kannattaa viedä? Tässä tilanteessa autoilijan on hyvä tietää, että kaikille ammattilaisten asentamille Kaha-varaosille myönnetään kolmen vuoden takuu. Takuu koskee Kahan toimittamia varaosia riippumatta siitä, missä autokorjaamossa ne on asennettu.

Kannattaa siis kysyä kolmen vuoden takuuta. Autoilijalle etu on merkittävä ja antaa mielenrauhaa. Kahanvaraosia käyttävälle korjaamolle kolmen vuoden varaosatakuu merkitsee selkeää linjaa takuukysymyksissä ja asiakaspalvelussa. Kolmen vuoden / 100 000km takuu ei kata normaalia kulumista, ja auton maahantuojan huolto-ohjelmaa on noudatettava esimerkiksi suodattimien, jakopäänhihnan ja muiden säännöllisesti vaihdettavien varaosien kohdalla.

Autoillakin entistä pidemmät takuuajat

Tekninen kehitys on mahdollistanut sen, että uusille autoille voidaan myöntää aiempaa pidempiä takuuaikoja. Takuuaika on tyypillisesti 2-3 vuotta, joillakin merkeillä jopa 5-7 vuotta. Samaan aikaan autojen määräaikaishuoltovälit ovat pidentyneet. Koska autot käyvät huollossa entistä harvemmin, ovat huolloissa ja korjauksissa käytettävien varaosien takuu ja kestävyys entistä tärkeämpiä kysymyksiä. Kahan myöntämä kolmen vuoden varaosatakuu on osoitus vankasta luottamuksesta yrityksen edustamien tuotteiden korkeaan laatuun.

 

Jaa tämä artikkeli: