Huomaamaton kolhusuoja piilottaa naarmut hetkessä

Auton takapuskurin ja sivuovien kynnyksien maalipinnat altistuvat jatkuvasti kovalle kulutukselle, joten niihin syntyy helposti naarmuja. Maalipinnan vahingoittuminen on kuitenkin estettävissä helposti ja huomaamattomasti, kun autoon asennetaan RGM-kolhusuoja.

Auton maalipinta on erittäin herkkä naarmuuntumiselle. Etenkin maalattu takapuskuri ja ovien kynnykset altistuvat jatkuvasti hiekalle, kuralle ja kulutukselle. Maalipinnan vahingoittuminen on kuitenkin helposti estettävissä, kun herkät pinnat suojataan huomaamattomilla RGM-suojilla. Myös vanhemmat autot hyötyvät suojaamisesta, sillä suojat piilottavat vanhat naarmut ja estävät uusien syntymisen – auton yleisilme kohentuu hetkessä!

Kestävät ja millimetrin tarkasti istuvat RGM-kolhusuojat

Mallikohtainen RGM-kolhusuoja asennettuna BMW:hen.
RGM-kolhusuojat suojaavat maalipintaa ja säilyttävät auton alkuperäisen ilmeen.

RGM, eli Richard Grant Moldings, on englantilainen yritys, joka on erikoistunut millintarkasti istuvien, mallikohtaisten auton lisävarusteiden valmistamiseen. Kaikki RGM-tuotteet valmistetaan korkeiden laatustandardien mukaisesti yrityksen omassa tehtaassa Leighton Buzzardissa, 56 km Lontoosta pohjoiseen.

RGM-tuotteet valmistetaan kestävästä ABS-muovista mittatarkasti CNC-koneistuksella, mikä takaa tuotteen täydellisen, mallikohtaisen istuvuuden. Korkealaatuiset takaluukun kolhusuojat, kynnyssuojat ja lokasuojan muovikaaret ovat kaikki hillityn näköisiä, joten ne säilyttävät auton alkuperäisen ilmeen. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä autovalmistajien kanssa, joten uusiin malleihin sopivat tuotteet saadaan nopeasti markkinoille.

Helppo asentaa paikoilleen!

RGM-suojan asentaminen paikoilleen on yksinkertaista ja nopeaa. Toimenpide vie näppäräsormiselta vain noin 10 minuuttia. Suoja piilottaa naarmut hetkessä ja saa auton näyttämään siistimmältä.

Suojat kiinnitetään paikoilleen 3M-teipillä tai olemassa olevia ruuveja ja kiinnityspaikkoja hyödyntäen, joten kiinnitys ei vaadi uusien reikien porausta. Suojien mukana toimitetaan yksityiskohtaiset, kuvitetut asennusohjeet, joita seuraamalla kiinnitys onnistuu varmasti.

RGM-kynnyssyoja
Kahan valikoimassa on myös ovien kynnyssuojasarjoja.

Kahan RGM-suojien valikoima

Kahan RGM-tuotteiden valikoima keskittyy vahvasti takaluukun kolhusuojiin, mutta saatavilla on myös ovien kynnyssuojasarjoja. Huomioithan, että osa suojasarjoista on vain etuoviin ja osa sisältää suojat sekä etu- että takaoviin. Lisäksi valikoimaan on otettu muutama pakettiautoon sopiva lokasuojan muovikaarisetti sekä konepellin suoja. Muovikaaret suojaavat tehokkaasti kiveniskemiltä ja ehkäisevät ruostumista.

Kahalla varastoidaan pääasiassa yleisimpiä takapuskurin kolhusuojia ja muita suojia on saatavilla tehdastilaustuotteina.

Autoluettelosta näet, mitä RGM-tuotteita mihinkin autoon on saatavilla.

 

Etsi Kahan jälleenmyyjiä.

Jaa tämä artikkeli: