Kahan valikoimasta venevalot jokaiseen tarpeeseen

Veneilykausi on nyt kuumimmillaan ja kesäinen lämpö ja aurinko ovat todellakin hellineet vesillä liikkujia. Muistathan, että Kahan laajasta venetuotteiden valikoimasta löytyy kaikki tarvittavat varusteet huolettomaan veneilyyn.

Nyt entistä kattavampi valikoima venevaloja
Venevalot ovat turvallisuuden kannalta erittäin tärkeitä. Kuvassa paapuurin ja styyrpuurin kulkuvalot.

Veneessä tarvitaan monenlaisia valaisimia, aina kulkuvaloista sisätilojen valaistukseen. Erityisesti korkealaatuiset kulkuvalot ovat turvallisuuden kannalta avainasemassa, kun vesillä liikutaan auringon jo laskettua tai huonon näkyvyyden vallitessa.

Kulkuvalojen lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu laaja kattaus kansi- ja sisävaloja sekä valonheittimiä. Lisäksi tarjolla on runsaasti monikäyttöisiä, upotettavia yleisvalaisimia, jotka soveltuvat sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Kahan valovalikoima koostuu laadukkaista, erityisesti venekäyttöön tarkoitetuista Hella Marine- ja SCI-tuotteista. Kattavasta tuotevalikoimasta löydät sopivat venevalot kaikenkokoisiin veneisiin, kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Tutustu veneen valaistustuotteisiin Autoluettelossa.

Täydennä valaistusta lisävalopaneeleilla

Varsinaisten venevalojen lisäksi veneilijä voi täydentää valaistusta OSRAMin tehokkailla lisävalopaneeleilla. Valikoimassa on seitsemän erilaista valopaneelia, joten vaihtelua löytyy niin LED-valojen määrässä kuin valokeilan muodossakin.

Lue lisää OSRAM-lisävalopaneeleista.

Kahan venevalot: Hella Marine, SCI ja OSRAM

Jaa tämä artikkeli: