Kahalta kattava valikoima korkealaatuisia EPS-sähköosia

Kun tarvitaan laadukkaita varaosia moottorin ohjaukseen, kannattaa tutustua Kahan EPS-brändillä myytävien tuotteiden valikoimaan. Ohjelmassa on tällä hetkellä yli 1350 nimikettä, joista yli 1200 on Kahalla varastoitavia tuotteita – eli heti valmiina nopeaan toimitukseen!

Pitkät perinteet autoalalta omaavan, italialaisen Facet S.R.L.:n valmistamat EPS-tuotteet ovat kuuluneet Kahan varasto-ohjelmaan jo pitkään. Etenkin erilaiset tunnistimet ja katkaisijat ovat olleet valikoiman kivijalkoja, mutta tänä päivänä saatavilla on monipuolinen kattaus myös muita tuotteita. Soveltuvuuksia löytyy kattavasti etenkin eurooppalaisiin, japanilaisiin ja korealaisiin autoihin.

Kahan EPS-tuotteiden valikoimasta löydät muun muassa
  • Nokka- ja kampiakselin tunnistimet
  • Ilmanpaine- ja lämpötunnistimet
  • Lämpökatkaisijat
  • Jarruvalo-, kytkinpoljin- ja peruutusvalokatkaisijat
  • Paine-erotunnistimet
  • Ilmamassatunnistimet
  • Nakutustunnistimet

Näiden lisäksi saatavilla on myös perinteisiä ja uudempia sytytysjärjestelmän osia (sytytyspuolat ja virranjakajan osat) sekä lämmönhallinnan osia (termostaatit ja tiivisteet).

Ajoneuvokohtaisesti sopivat tuotteet löytyvät Autoluettelon rekisterinumerohaun avulla.
Muistathan, että Kahan 3 vuoden takuu koskee myös EPS-tuotteita!

 

Facet S.R.L. – Laadukkaita osia jo vuodesta 1946

EPS-tuotteita valmistava Facet S.R.L. on perinteinen autoalan toimija, joka on valmistanut laadukkaita varaosia jo yli 70 vuotta. Tuotteiden korkea laatu on yrityksen toiminnan keskiössä, ja se onkin sertifioitu niin ISO -ympäristö- ja laatustandardien, kuin autoalan oman laadunhallintastandardin (IATF 16949) mukaisesti. Tuotteet ovat vapaiden jälkimarkkinoiden lisäksi myös johtavien autovalmistajien ja OE-varaosatoimittajien hyväksymiä.

Alkuperäistä vastaavat EPS-varaosat suunnitellaan käänteismallinnusta hyödyntämällä, ja niiden toiminta yhdenmukaistetaan OE-kriteerien mukaisesti. Korkean laadun varmistamiseksi, yritys valmistaa ja testaa jokaisen tuotteen itse omalla tuotantolinjallaan Pohjois-Italiassa.

> Tutustu EPS-verkkoluetteloon

Jaa tämä artikkeli: