K-FIX AdBlue 10 litran kanisterissa nyt saatavilla

Kahan AdBlue-valikoima on laajentunut!

Olemme saaneet varastollemme ensimmäisen erän hinta-laatusuhteeltaan erinomaista K-FIX AdBlue -nestettä 10 litran kanisterissa. Kanisterissa on käyttöä helpottava kaatonokka.

Tuote täyttää AdBlue-nesteelle asetetut vaatimukset.

Tuotenumero: KFAB10

AdBlue-liuosta lisätään SRC-tekniikalla varustettuihin dieselmoottoriajoneuvoihin vähentämään haitallisia päästöjä. Liuosta käytetään vuodessa keskimäärin 20 litraa per uusi dieselhenkilöauto, nestettä kuluu noin 1 litra / 1 000 km. Ajoneuvon kojetaulussa oleva varoitusvalo kertoo, milloin on aika täyttää säiliö.

 


Muista myös K-FIXin lasinpesunesteet

Kahan omalta K-FIX-tuotemerkiltä löytyy lasinpesunesteitä sekä -20 °C että -40 °C pakkasenkestävyydellä. Nesteitä on saatavilla perinteisissä neljän ja kymmenen litran kanistereissa sekä kätevässä kolmen litran annostelupussissa. Annostelupussien ehdottomana plussana voidaan pitää, helpon kaatamisen lisäksi, ympäristöystävällisempää pakkausta. Pussien valmistukseen kuluu merkittävästi vähemmän muovia kuin kovien kanistereiden.

K-FIX-lasinpesunesteissä on miellyttävä omenan tuoksu ja ne irrottavat lian, noen, suolajäämät ja rasvan tehokkaasti. Mikäli laimennat nesteitä, huomioithan, että etenkin kovilla pakkasilla ohjeita on syytä noudattaa tarkasti, jotta nesteen pakkasenkestävyys pysyy toivotulla tasolla.

> Selaa K-FIX-valikoimaa Autoluettelossa

Jaa tämä artikkeli: