IndelB-kylmälaukku on erinomainen reissukumppani

Kantohihnalla varustettu Travel Box -kylmälaukku sopii erinomaisesti piknikille.

Kotimaan matkailun ja luonnossa liikkumisen ennustetaan kasvavan tänä kesänä, kun ulkomaan matkat ovat toistaiseksi poissa kuvioista. Moni lomailija kuitenkin pohtii, miten pitää eväät kylminä pitkällä automatkalla, mökillä, veneessä tai vaikka piknikillä. Helppokäyttöinen ja tehokas ratkaisu ruoan kuljettamiseen ja kylmänä pitämiseen on korkealaatuinen IndelB-kylmälaukku.

Laadukas kylmälaukku pitää eväät kylmänä pitkään

Mikäli haluat varmistua siitä, että saat ruokasi ja juomasi nopeasti jäähdytettyä ja myös pysymään kylminä, kannattaa panostaa korkealaatuiseen kylmälaukkuun. IndelB-tuotteet on suunniteltu täyttämään myös ammattikäytön korkeat laatuvaatimukset, joten niiden valmistuksessa on käytetty vain parhaimpia materiaaleja ja komponentteja. Laadukkaat materiaalit tekevät laukuista kestäviä, luotettavia ja pitkäikäisiä.

Kaikki IndelB:n kylmälaukut ovat todella hyvin eristettyjä, joten ne myös säilyttävät viileytensä pitkään esimerkiksi puistopiknikillä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että laukun viileyteen vaikuttavat ulkolämpötilan lisäksi se, mihin lämpötilaan laukun sisältö on viilennetty, ja se, kuinka usein laukkua availlaan.

> IndelB-kylmälaukut Autoluettelossa

 


Huipputehokkaat IndelB Travel Box -kylmälaukut
41 litraiseen Travel Box -kylmälaukkuun mahtuu evästä pidemmällekin reissulle.

IndelB Travel Box -kylmälaukut ovat sekä ammatti- että harrastekäyttöön suunniteltuja, korkealaatuisia kompressorikylmälaukkuja, jotka jäähdyttävät lämpötilan nopeasti halutulle tasolle. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi hyötyajoneuvot, linja-autot sekä erilaiset vapaa-ajan aktiviteetit.

Toisin kuin useimmat termosähköiset kylmälaukut, IndelB:n Travel Box -sarjan laukut ovat oikeita, R134a-kylmäainetta käyttäviä jääkaappeja, joiden lämpötilaa valvoo elektroninen termostaatti. Kaikkien Travel Box -kylmälaukkujen termostaatin säätöalue on -18…+10 °C, joten niillä voi viilennyksen lisäksi myös pakastaa. Tehokas koneisto saavuttaa halutun lämpötilan nopeasti, jolloin sähkönkulutus jää mahdollisimman pieneksi.

Tehokkaita Travel Box -kylmälaukkuja on saatavilla sekä pienempinä ”retkilaukkuina” sekä tilavampina versioina. 15 ja 18 litran ”retkimalleissa” on säädettävä kantohihna, jonka ansiosta kevyt laukku on helppo ottaa mukaan esimerkiksi päiväretkille. Suuremmat, 31, 41 ja 51 litran, kylmälaukut puolestaan erinomaisia vaihtoehtoja esimerkiksi mökille, veneeseen tai matkailuautoon. Laukut on varustettu kantokahvoilla, joten myös niiden liikuttelu onnistuu helposti.

 


Kapeaan Frigocat-kylmälaukkuun mahtuu esimerkiksi kaksi kappaletta kahden litran pulloja.
Kapeaan tilaan sopiva IndelB Frigocat

Frigocat on IndelB:n pienin kylmälaukkumalli, joka on suunniteltu mahtumaan mahdollisimman kapeaan tilaan. Seitsemänlitrainen kylmälaukku on mittojensa ansiosta erinomainen valinta esimerkiksi traktoreihin ja autoihin.

Frigocat-kylmälaukuissa on erittäin tehokas termosähköinen jäähdytysjärjestelmä, joka pystyy saavuttamaan +2 °C lämpötilan jopa silloin, kun ulkolämpötila on +32 °C. Mallistossa on omat tuotteensa 12V ja 24 V sähköjärjestelmille.

 

Jaa tämä artikkeli: