Helppokäyttöinen alkometri mukaan mökille ja festareille

Kesän sanotaan olevan ihmisen parasta aikaa ja monella siihen kuuluukin paljon toimintaa ja erilaisia reissuja. On mökkeilyä, veneilyä, matkustelua ja festareita. Kesäkausi lisää monella myös alkoholin käyttöä, sillä huurteiset juomat ja aurinko kulkevat usein tiiviisti käsi kädessä. Alkoholijuomia saattaa kuitenkin vahingossa kulua suunniteltua enemmän ja seuraavana aamuna voi oma ajokunto arveluttaa. Alkoholin palaminen elimistöstä on yksilöllistä ja välillä jopa yllättävän hidasta, minkä vuoksi tarkka ja luotettava Dräger-alkometri on kesän must have -tuote.

Dräger Alcotest 3820 – Helppo ja luotettava alkometri

Omaa ajo- tai veneilykuntoa ei tarvitse arvuutella eikä puhallusratsioita jännittää, kun hankit laadukkaan ja helppokäyttöisen Dräger Alcotest 3820 -alkotesterin. Moninkertainen testivoittaja Dräger 3820 hyödyntää samaa tekniikkaa kuin viranomaisten käyttämät tarkkuusalkometrit, joten tulos on tarkka ja luotettava. Unohda netissä olevat promillelaskurit ja kaikenlaiset pilipali-alkometrit ja panosta korkealaatuiseen ja pitkäikäiseen Dräger-testeriin.

Dräger 3820 edustaa sekä toiminnaltaan että muotoilultaan alan terävintä kärkeä. Laite on kompaktin kokoinen ja lähes heti käyttövalmis, joten puhalluksen pystyy tekemään huomaamattomasti missä tahansa. Testeri myös antaa puhallusnäytteen tuloksen nopeasti; käsittelyaika on vain noin 3 sekuntia, jos tulos on 0,00 ‰. Jos uloshengitysilmassa on alkoholia, on näytteen käsittelyaika hieman pidempi. Alkoholipitoisuuden ollessa 1,00 ‰, näytteen käsittelyyn menee noin 10 sekuntia. Dräger Alcotest 3820:n mittausalue on 0 – 5,00 ‰.

Dräger Alcotest 3820 -alkotesteri on paitsi erittäin tarkka ja luotettava, niin myös äärimmäisen helppokäyttöinen. Suomenkieliset opasteet, selkeä näyttö, äänimerkit ja taustavalaistu painike tekevät laitteesta hyvin käyttäjäystävällisen, joten puhallusnäytteen ottaminen sujuu keneltä tahansa.
Aloita – Puhalla – Tulos. Näin helppoa se on.

Säännöllisen kalibroinnin avulla mittaustekniikka pysyy tarkkana vuosia.

Lue lisää laitteen ominaisuuksista.

Etsi Dräger-tuotteiden jälleenmyyjiä ja huoltopisteitä.

Jaa tämä artikkeli: