Hella-rengaspaineanturit Kahan valikoimaan

Kahan rengaspaineantureiden tuotelinja uudistuu. Vemon tuotteet poistuvat pikkuhiljaa valikoimasta, ja tilalle olemme ottaneet Hella-rengaspaineanturit, joita on jo saatavilla suoraan hyllystä. Valikoimaa pääsee selaamaan Autoluettelossa hakusanalla ”rengaspaineanturi”. Ajoneuvokohtaisesti sopivat osat löytyvät rekisterinumerohaun avulla.

Helposti asennettavat Hella-rengaspaineanturit

Teknisiltä ominaisuuksiltaan Hellan ja Vemon tuotteet ovat hyvin samanlaisia – molemmat anturit ovat valmiiksi ohjelmoituja, mikä helpottaa osan asentamista. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun vanhan anturin ohjelmaa ei tarvitse kopioida asennuksen yhteydessä. Uudet anturit vaativat siis ainoastaan autovalmistajan ohjeiden mukaisen parituksen auton vastaanottimen kanssa.

Hella-tuotteet ovat erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltuja, mikä tekee niistä hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen ratkaisun.

HELLA – Technology with vision

Jo vuonna 1899 Saksassa alkunsa saanut Hella on nykyään maailmanlaajuisesti toimiva pörssiyhtiö ja perheyritys, jolla on yli 36 000 työntekijää ympäri maailman. Yritys kehittää ja valmistaa muun muassa valotekniikkaa, elektroniikkaa, moottoriajoneuvojen osia ja lisävarusteita ajoneuvoteollisuudelle sekä jälkimarkkinoille. 5,8 miljardin euron liikevaihdollaan (2019) konserni kuuluu maailman suurimpien ajoneuvoteollisuuden toimittajien joukkoon, ja on yksi Saksan suurimpia teollisuusyrityksiä.

Hellalla panostetaan merkittävästi tutkimukseen ja tuotekehitykseen, mikä tekee siitä alan merkittävimpiä innovaatiojohtajia. Huipputeknologiaa edustavat, innovatiiviset elektroniikka- ja valaisuratkaisut on kehitelty kuljettajan mukavuus ja turvallisuus edellä, ympäristövaikutuksia unohtamatta.

Lue myös: Rengassesonki 2020 Syksy -luettelo on nyt saatavilla!

Jaa tämä artikkeli: