GSP tarjoaa alkuperäislaatua vetoakseleihin

GSP on tuonut markkinoille premium-laatuisia vetoakseleita, jotka on valmistettu tarkkojen OE-laatuvaatimusten mukaan. Kaikki mitat ja materiaalit ovat tarkasti vastaavat kuin alkuperäiset.

Premium-tuotevalikoima sisältää 100 laadukasta vetoakselia. Oikeat tuotteet löytyvät Autoluettelosta rekisterinumerohaun avulla, ja ne erottaa GSP:n vakioakseleista loppupäätteestä -OL. Vetoakselit ovat suoraan toimitettavissa Kahan varastolta.

Premium-vetoakselit – Korkeaa laatua aina pakkauksesta lähtien

GSP:n OE-linjan vetoakseli ja sen pakkaus.
OE-linjan vetoakselit tunnistaa uudesta pakkauksesta.

Premium-akseleiden ulompi suojakumi on aina laadukas TPE-kumisuoja, joka on kiinnitetty tiiviisti OE-mallisella kiristimellä. TPE-suojakumit estävät muodonmuutoksia, kulumista, turpoamista ja vuotoja. Vetoakseleissa on lisäksi käytetty korkealaatuista rasvaa, joka tarjoaa paremman kulutuksen ja lämmön kestävyyden. Akselin runko-osassa on musta, korroosiota kestävä pinnoite. Kaikki tarvittavat asennusosat, kuten mutterit ja pultit, sisältyvät pakkaukseen.

OE-linjan akselit on pakattu uuteen, tyylikkään näköiseen pakkaukseen. Kuljetusvaurioiden välttämiseksi urat ja tiivistepinnat on erikseen suojattu.

GSP – Quality driven performance

Vuonna 1985 perustettu GSP Automotive Group valmistaa varaosia eurooppalaisiin, amerikkalaisiin ja aasialaisiin autoihin. Tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 120 maassa ja varaosavalikoima kattaa suurimman osan tiellä liikkuvista ajoneuvoista. Yrityksen omat tuotantolaitokset Kiinassa ja Pohjois-Amerikassa sekä jakelukeskukset Saksassa ja Yhdysvalloissa mahdollistavat tehokkaan toimituksen maailmanlaajuisesti autoalan jälkimarkkinoille.

Yritys haluaa panostaa tuotekehitykseen ja pystyä tarjoamaan korkealaatuisia varaosia kilpailukykyiseen hintaan. Koska tuotteet valmistetaan omilla tuotantolaitoksilla, on laatua helpompi tarkkailla ja osat täyttävätkin korkeat laatustandardit.

Jaa tämä artikkeli: