Fremax-jarrupalat nyt saatavilla Kahalta

Kahan jarruosien valikoima on laajentunut! Uutuutena valikoimassa ovat Fremax-jarrupalat, jotka ovat jo saapuneet varastollemme ja valmiina nopeaan toimitukseen.

Fremax-jarrulevyt ovat jo vuosia olleet osa Kahan varaosavalikoimaa, ja parantaaksemme osien saatavuutta entisestään, olemme ottaneet valikoimaan nyt myös valmistajan jarrupalat. Näin alkuun valikoimassa on noin 320 nimikettä, ja tuotevalikoimaa voidaan laajentaa tarpeen mukaan. Ajoneuvoon sopivat osat löytyvät Autoluettelon rekisterinumerohaun avulla.

Fremax-jarrulevy ja -jarrupalat.
Kahan Fremax-valikoimasta löydät jarrulevyjen lisäksi nyt myös jarrupalat.

Korkealaatuiset ja luotettavat Fremax-jarrupalat

Fremax-jarrulevyt ovat löytäneet hyvin asiakkaiden ostoskoreihin, joten valikoiman laajentaminen jarrupaloihin on ollut luontevaa. Fremax-jarrupalat ovat OE-laatuisia ja tarjoavat erinomaista vastinetta rahoille. Tuotteet ovat ECE R-90 II -sertifioituja, eivätkä ne sisällä asbestia. Fremax-tuotteiden tarkoin hiotut ominaisuudet pitävät huolen siitä, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen. Varaosia löytyy niin eurooppalaisille, amerikkalaisille kuin aasialaisillekin ajoneuvoille.

Brasilialainen Fremax on valmistanut laadukkaita auton osia jo yli 35 vuoden ajan. Tänä päivänä yritys valmistaa yli 5 000 000 osaa vuodessa ja sillä on jälleenmyyjiä yli 70 maassa ympäri maailman.

 

PSSST! Kevään renkaanvaihtosesonki tarjoaa oivan mahdollisuuden myös jarrujen ja iskunvaimentimien kunnon kartoittamiseen.

Jaa tämä artikkeli: