FAG-pyöränlaakerisarjat sisältävät kaiken tarvittavan

FAG – Ammattina laakerit. FAG-laakerit saivat alkunsa jo vuonna 1883, kun yrityksen perustaja Friedrich Fischer kehitti ”Kugelfischeriksi” nimetyn koneen, jolla oli mahdollista valmistaa täysin pyöreitä teräksisiä kuulia. Vuodesta 2005 lähtien FAG-laakereita on ollut saatavilla myös vapailla varaosamarkkinoilla. Laakereiden asiantuntijana tunnettu FAG on osa saksalaista varaosajättiä, Schaeffler Groupia, joka on tunnettu korkealaatuisesta ja monipuolisesta tuotevalikoimastaan.

Pyöränlaakerit ovat turvallisuuden kannalta tärkeitä osia

Ajoneuvon pyöränlaakereiden tehtävänä on välittää ajovoima tiehen ja varmistaa renkaiden paikallaan pysyminen. Laakereilla on siis merkittävä asema ajoneuvon turvallisuuden kannalta, ja ne altistuvat jatkuvasti valtaville aksiaalisille ja radiaalisille voimille. Mikäli pyöränlaakerit vaurioituvat, tulee ne vaihtaa viivyttelemättä uusiin.

Schaefflerilla on vuosikymmenien mittainen kokemus teollisuuden alasta, globaaleista standardeista sekä yhteistyöstä suurien ajoneuvovalmistajien kanssa. Siksi yritys pystyy jatkuvasti luomaan uusia innovaatioita ja kehittämään laakereihinsa patentoituja ratkaisuja. Schaefflerin patentteja ovat esimerkiksi lukkorengas, valssattu laakeriolake, alhainen vierintävastus, otsahammastus ja ECO-Hub-muotoilu.
Kokonaisvaltaiset FAG-pyöränlaakerisarjat jälkimarkkinoille

Jälkimarkkinoille tarjottavat kokonaisvaltaiset FAG-pyöränlaakerisarjat ovat ajoneuvovalmistajien laatustandardien mukaisia ja sisältävät kaikki tarvittavat osat ammattimaiseen korjaukseen. Kaikki paketin pultit, mutterit sekä muut lisäosat ovat aina ajoneuvokohtaisesti yhteensovitettuja.

FAG-pyöränlaakerisarja paketissa.
FAG-pyöränlaakerisarjat sisältävät kaiken tarvittavan yhdessä paketissa.

Miksi FAG-laakerit?

  1. Korkea laatu. FAG tekee yhteistyötä ajoneuvovalmistajan kanssa jo laakerityypin suunnitteluvaiheen alusta alkaen. FAG-varaosilla on samat laatuvaatimukset kuin ajoneuvovalmistajien ensiasennusosilla.
  2. Käytännöllisyys. FAG-pyöränlaakerisarjat sisältävät kaikki ne osat, joita laakerin ammattimaiseen vaihtoon tarvitaan. Tämän vuoksi se voi sisältää jopa enemmän lisäosia kuin mitä ajoneuvovalmistajan varaosapakettiin sisältyy.
  3. Turvallisuus. Laadukas osa on turvallinen. Jokaisen FAG-pyöränlaakerisarjan sisältö on ajoneuvokohtainen.

Kun valitset FAG-laakerisarjan voi olla varma, että:

  • Pyöränlaakeri on oikein kiinnitetty
  • Pyöränlaakerin välys ei muutu
  • Vaadittavat osat tulevat vaihdetuiksi korjauksen yhteydessä

FAG-laakerit löytyvät Autoluettelosta hakusanalla FAG.
Ajoneuvokohtaisesti sopivat tuotteet näet rekisterinumerohaun avulla.


Olethan jo rekisteröitynyt Schaeffler Repxpert -huoltoportaaliin?

Schaeffler julkaisi muutama vuosi sitten korjaamoille suunnatun huoltoportaalin, jonka ensisijaisena tarkoituksena on avustaa mekaanikkoja työssään tarjoamalla muun muassa asennusohjeita ja -videoita, tuotetietoa sekä teknistä koulutusta Schaefflerin eri brändien tuotteista. Repxpert-nimeä kantava huoltoportaali sisältää laajan kattauksen teknistä tietoa esimerkiksi LuK-, INA- ja FAG-tuotteista.

Repxpert-huoltoportaali on ilmainen, mutta vaatii rekisteröitymisen. Portaali löytyy osoitteesta: repxpert.com. Pääset rekisteröitymään käyttäjäksi vasemman yläkulman ”Login – Register” -painikkeesta. Portaali on englanninkielinen.

Repxpertin kautta pystyt myös hyödyntämään Schaeffler-tuotepakettien mukana tulleita pistekuponkeja. Muista siis aina lunastaa pisteet, sillä niiden avulla saat lisäetuja Repxpert-portaalissa.

Lue myös: Neljä hyvää syytä valita FAG -alustan osat

Jaa tämä artikkeli: