Eco2Move-tehorajoitin varmistaa rauhallisen autoilun

Mediassa vilahtelee aika ajoin juttuja siitä, kuinka yrityksen logoilla varustetulla autolla on kaahailtu ja aiheutettu vaaratilanteita. Eco2Move-tehorajoitin on ratkaisu, joka varmistaa rauhallisen yritysautoilun ja säästää selvää rahaa.

E-Cruise Eco2Move on mallikohtainen, jälkiasennettava tehorajoitin henkilö- ja pakettiautoihin. Nopeuden rajoittamisen lisäksi Eco2Movella on mahdollista rajoittaa kaasupolkimen vastetta halutulla prosentilla tiettyyn nopeuteen asti. Tehorajoittimen käyttö säästää energiaa, autoa ja ehkäisee ylilyöntien aiheuttamia imagohaittoja. Sopii myös sähköautoihin!

Kaupunki ruuhka-aikaan lumimyrskyssä. Tehorajoitin ehkäisee vaaratilanteita hankalissa olosuhteissa.
Eco2Move-tehorajoitin estää vaaralliset kiihdyttelyt kaupunkialueilla.
Eco2Move-tehorajoittimella säästää polttoainekustannuksissa.

Miksi asentaa Eco2Move-tehorajoitin?

Eco2Move-tehorajoittimen ensisijainen tarkoitus on hillitä ajokäyttäytymistä esimerkiksi kaupunkien keskustoissa tai työmaa-alueilla. Kun turha kiihdyttely taajamissa jää pois, säästyy polttoainetta, vältetään vaaratilanteita sekä säästetään auton jarruja ja renkaita.

Kun ajoneuvolla siirrytään pois taajamasta ja nopeus nousee maantielukemiin, kaasupolkimen rajoitus lakkaa, joten autolla voi ajaa ja kiihdyttää täysin normaalisti. Sähköautoissa Eco2Move pidentää ajosädettä, sillä nopeus pysyy tasaisena ja kiihdyttelyt jäävät pois. Sähköisen ajosäteen pituus on myös helpommin ennakoitavissa.

> E-Cruise Eco2Move -tuotteet Autoluettelossa

 


Esimerkki pakettiauton tehon rajoittamisesta Eco2Movella:

Eco2Move-asennussarjat ovat automallikohtaisia.

Eco2Move rajoittaa ajoa näin, kun nopeus on alle 60 km/h:

  • Maksimikierrosnopeus 1800 rpm (vain polttomoottoriautot)
  • Kaasupolkimen vaste tarjoaa 40 % maksimista
  • Lisäksi CAN-väylätiedon perusteella aktivoitava maksiminopeus esim. perävaunulle tai peruutukselle

Kun ajonopeus ylittää 60 km/h:

  • Kaasupolkimen vasteen nousu sallitaan 100 %:iin, joten kiihdytykset ja ohitukset onnistuvat turvallisesti

Eco2Move-peruspakettia on mahdollista laajentaa kiinteällä maksiminopeuden rajoittimella, joka toimii esimerkiksi tilanteissa, jossa toimitaan suljetulla 40 km/h alueella, sekä rajoittimen ohituskytkimellä, joka mahdollistaa tehorajoittimen kytkemisen pois päältä.

Jaa tämä artikkeli: