Dräger 3820 -alkometri testivoittoon

Dräger Alcotest 3820 on valittu parhaaksi alkometriksi Kippari-lehden (nro 7/2016) testissä. Testissä oli mukana viisi helposti mukana kuljetettavaa polttokennosensori-alkometriä, jotka ovat käytössä halpamittareita luotettavampia. Niiden toimintaperiaate on sama, kuin viranomaisten käyttämissä mittareissa.

Testissä korostettiin helppokäyttöisyyttä ja luotettavuutta erityisesti veneilijän näkökulmasta, koska mittareita käytetään myös alkoholin vaikutuksen alaisena ja liikkuvassa käytössä. Alkometrin puhallustulos on saatava mahdollisimman nopeasti käyttäjän tietoon ja näytön selkeys on tärkeää vaihtelevissa olosuhteissa. Seuraavaan näytteenottoon aktivoitumisen tulee tapahtua kohtuuajassa, kun käyttäjä haluaa vesille lähdettäessä varmistaa ajokuntonsa.

Dräger 3820 saikin kiitosta nopeasta testiin aktivoitumisesta ja näppärästä koostaan. Selkeä näyttö ja testin ainoana suomenkieliset opastetekstit tekevät laitteesta helpon käyttää. Testivoittaja saavutti kokonaisarvosanaksi 9,0 ja sitä kuvailtiin loppuarvostelussa “laadukkaaksi, nopeaksi ja käyttövarmaksi kompaktin kokoluokan laitteeksi veneilijän käyttöön”.

Lue lisää tuotteen ominaisuuksista.

Tuotenumero: D8324924

Etsi jälleenmyyjää

DSC_3013

Jaa tämä artikkeli: