Dräger-alkotesterillä turvallisuutta pikkujoulukauteen

Tip-tap-tip-tap-tipe-tipe-tip-tap! Monissa yrityksissä ja ystäväporukoissa vietetään pian perinteeksi muodostuneita pikkujouluja. Marras- joulukuussa kaupunkien keskustat täyttyvät juhlivista porukoista ja ilo on ylimmillään.

Viini ja glögi ovat virranneet illan aikana ja suurin osa juhlijoista ottaakin kuuliaisesti taksin tai bussin kotiin illan päätteeksi. Moni kuitenkin unohtaa, että taksia tai julkisia liikennevälineitä saattaa tarvita vielä aamullakin, sillä alkoholin palaminen elimistöstä ottaa aikansa. Muutaman tunnin yöunet eivät riitä promillejen haihtumiseen, joten ajokuntoa tulee tarkastella kriittisesti myös seuraavana päivänä.

Luotettava Dräger Alcotest 3820

 

Ajokuntoa ei tarvitse enää arvuutella, kun hankit Dräger Alcotest 3820 -alkometrin! Alcotest 3820 hyödyntää samaa tekniikkaa kuin poliisien käyttämät tarkkuusalkometrit, joten saat tuloksen nopeasti ja luotettavasti.

Dräger Alcotest 3820 on pienikokoinen ja lähes heti käyttövalmis, joten voit tarkistaa ajokuntosi huomaamattomasti missä ja milloin tahansa. Kun muistat kalibroida laitteen säännöllisesti, mittaustekniikka pysyy tarkkana pitkään. Ennen puhallusnäytteen ottamista sinun tulee olla 15 minuuttia juomatta ja syömättä saadaksesi mahdollisimman tarkan testituloksen.

 

Lue lisää laitteen ominaisuuksista tästä.

Dräger -alkometrin avulla vältyt ikäviltä yllätyksiltä puhallusratsioissa ja voit luottaa siihen, että ratin taakse asettuminen on turvallista. Hauskaa pikkujoulukautta!

Tiesitkö?

• Maksa polttaa keskimäärin 0,2 promillea tunnissa
• Alkoholin palamista ei voi nopeuttaa millään keinolla
• Kuume nostaa uloshengitysilman alkoholipitoisuutta
• Naisten veren alkoholipitoisuus kohoaa helpommin, sillä kehossa on vähemmän vettä
• Useimmilta aasialaisilta puuttuu alkoholia hajottava entsyymi

Tutustu Dräger-tuotteisiin Autoluettelossa.

Jaa tämä artikkeli: