Tiedätkö varmasti ajokuntosi aamulla? Dräger alkotesti on luotettava mittari

Dräger alkotesteri

Dräger Alcotest 3820 edustaa sekä ominaisuuksiltaan että ulkonäöltään alan ehdotonta kärkeä. Laite on käyttövalmis lähes välittömästi ja kompaktin muotoilunsa ansiosta se mahtuu housuntaskuun. Siksi puhallusnäytteen voi ottaa huomaamattomasti koska tahansa. Alcotest 3820 valmistetaan Saksassa ja se täyttää korkeimmat laatustandardit. Laitteen säännöllinen kalibrointi takaa, että mittaustekniikka pysyy tarkkana pitkään.

Dräger 3820 -alkometri Kippari-lehden testivoittoon

Dräger Alcotest 3820 on valittu parhaaksi alkometriksi Kippari-lehden (nro 7/2016) testissä. Testissä oli mukana viisi helposti mukana kuljetettavaa polttokennosensori-alkometriä, joiden toimintaperiaate on sama, kuin viranomaisten käyttämissä mittareissa.

Testissä korostettiin helppokäyttöisyyttä ja luotettavuutta. Alkometrin puhallustulos on saatava mahdollisimman nopeasti käyttäjän tietoon ja näytön selkeys on tärkeää vaihtelevissa olosuhteissa. Seuraavaan näytteenottoon aktivoitumisen tulee tapahtua kohtuuajassa. Selkeä näyttö ja testin suomenkieliset opastetekstit tekevät laitteesta helpon käyttää. Testivoittaja saavutti kokonaisarvosanaksi 9,0 ja sitä kuvailtiin loppuarvostelussa ”laadukkaaksi, nopeaksi ja käyttövarmaksi kompaktin kokoluokan laitteeksi veneilijän käyttöön”.

Alkoholi- ja huumevalvontalaite, jota Suomenkin poliisi käyttää

IP52-suojattu laite valmistetaan Saksassa Drägerin tarkkuuslaitteita koskevia tiukkoja laatukriteereitä noudattaen. Taustavalaistu 32 x 22 mm LCD-näyttö ja -5…+50 °C käyttölämpötila takaavat käytettävyyden haastavissakin oloissa. Sisäänrakennettu CR123A-paristo riittää 1500 mittaukseen ja pitää muistissa laitteen asetukset sekä 10 viimeisintä mittaustulosta. Vuonna 1889 perustettu Dräger valmistaa alkoholi- ja huumevalvontalaitteita, joita myös Suomen poliisi käyttää.

Etsi tuote Autoluettelosta

Etsi jälleenmyyjää

Lue lisää

Tuotenumero: D8324924

 

Jaa tämä artikkeli: