Dräger Alcotest 3820 -elämää pelastava joululahja!

drager_raikastalvi

Keväällä 2016 Dräger esitteli uuden Dräger Alcotest 3820 alkotesterin, joka edustaa sekä ominaisuuksiltaan että ulkonäöltään alan ehdotonta kärkeä. Hintatasoltaan uusi Alcotest 3820 on edeltäjäänsäkin edullisempi mahdollistaen yhä useammalle laadukkaan alkotesterin hankkimisen. Alcotest 3820 on ehdoton hitti loppuvuoden juhlasesonkiin ja laadukas lahja, jota saaja varmasti arvostaa pitkään.

Laite on käyttövalmis lähes välittömästi. Mittauslämpötila-alue on -5 °C..+50 °C. Kompaktin muotoilunsa ansiosta Alcotest 3820 mahtuu housuntaskuun. Siksi puhallusnäytteen voi ottaa huomaamattomasti koska tahansa.

Alcotest 3820 valmistetaan Saksassa ja se täyttää korkeimmat laatustandardit. Laitteen säännöllinen kalibrointi takaa, että mittaustekniikka pysyy tarkkana pitkään. Dräger on ollut uloshengitysilman alkoholipitoisuutta mittaavien laitteiden globaali markkinajohtaja ja toimittaja ammattilaisille jo yli 60 vuoden ajan. Alcotest® 3820 -alkometrin mittaustekniikka on sama kuin tarkkuusalkometreissä. Jatkuva tekninen kehitystyö on tehnyt Alcotest 3820 -alkometristä verrattoman nopean ja luotettavan.

DSC_3013

Etsi tuotteita Autoluettelosta

Etsi jälleenmyyjää

 

 

 

 

Jaa tämä artikkeli: